| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2007-12-28 14:13:18 wiem ze sa dwie wersje podobne wersje co sie roznia zdrzakiem przednim i tylnymi swiatlami. dzis na you tube ogladalem filmik i bylo z 20 hyundaiow z tego tylko jeden byl z takimi zderzakami jak ja mam.
czy to oznacza ze to jest jakis gorszy model ? i czy poza tymi czesciami co wymienilem to sie czyms jeszcze rozni ? |
wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2007-12-28 15:16:47 gdybys jeszcze uscislil o co ci chodzi...
jaki hyundai,jesli accent to ktora wersja itp.nikt nie jest wrozka. |
Badboyy HF MEMBER To many Hyunday`s Szczecin | 2007-12-28 15:21:37 Jak kolega Wlad napisal , o co chodzi?? ;/ Podaj Rocznik samochodu , model, jaki silnik i czy wersja 5d czy 3d . PZDR |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2007-12-28 23:09:50 ja mam 97rok 1.3 benzyna 12v zdjecie mojego auta jest w moim profilu. no a sa hyundaje co maja przedni zderzak z otworami na swiatla inny niz moj i swiatla tylnie tez maja inne. ci co maja accenty to pewnie wiedza o co chodzi. |
Muczki HF MEMBER Hyundai Accent,Lantr ... Wroclaw | 2007-12-29 10:38:16 twij zderzak przedni,ten co jest w twoim profilu jest z wersji 3D i to po lifcie,ma wiekszy wlot powietrza ten pomiedzy swiatłami,zobacz sobie porownaj z moim,sa zdjecia w moim profilu,jest to rok 96.Dodatkowo w wersjach bogatszych,np.GT na dle w zderzaku byly montowane halogeny.pozdrawiam |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2007-12-30 15:34:41 no dosc ze jest inny niz tamte calkiem inne to jeszcze jes inny niz twoj chodz prawie identyczny. a widze na fotce ze masz na czarno pomalowana rame przednich drzwi ta gorna ccienka blacha co wchodzi w nia szyba jak podnosisz szybe. malowales to czy co robiles bo mi tez sie to nie podoba ze na tylniej szybie przy 3 drzwiowych wersjach jest taka guma w kolo szyby wylozona i nierowno przechodzi linia koloru z tylniej bocznej szyby na przednia boczna tez planuje tak zrobic.zeby bylo jakby symetryczniejsze. ladniejsze |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2007-12-30 15:40:30 swap-
gdzie idzie kupic ospojlerowanie i ile moze kosztowac np progi lotka tylnie itp widze ze masz wiec sie zapytalem. pozdro |
Muczki HF MEMBER Hyundai Accent,Lantr ... Wroclaw | 2007-12-30 21:58:08 Tak malowalem te ramki bo w tym wydaniu ,tak jak mowisz szpeca tylko accencika ( |