Jaka jest roznica w tych hyundaiach ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze sa dwie wersje podobne wersje co sie roznia zdrzakiem przednim i tylnymi swiatlami. dzis na you tube ogladalem filmik i bylo z 20 hyundaiow z tego tylko jeden byl z takimi zderzakami jak ja mam.
czy to oznacza ze to jest jakis gorszy model ? i czy poza tymi czesciami co wymienilem to sie czyms jeszcze rozni ?

gdybys jeszcze uscislil o co ci chodzi...
jaki hyundai,jesli accent to ktora wersja itp.nikt nie jest wrozka.

Jak kolega Wlad napisal , o co chodzi?? ;/ Podaj Rocznik samochodu , model, jaki silnik i czy wersja 5d czy 3d . PZDR

ja mam 97rok 1.3 benzyna 12v zdjecie mojego auta jest w moim profilu. no a sa hyundaje co maja przedni zderzak z otworami na swiatla inny niz moj i swiatla tylnie tez maja inne. ci co maja accenty to pewnie wiedza o co chodzi.

Wersje 3-drzwiowe mają nieco inne zderzaki i tylne lampy od 5-cio drzwiowych. Dodatkowo bodajże po 97 był lifting i też się trochę zmieniły....
Nie martw się Twoja wersja nie jest....gorsza

twij zderzak przedni,ten co jest w twoim profilu jest z wersji 3D i to po lifcie,ma wiekszy wlot powietrza ten pomiedzy swiatłami,zobacz sobie porownaj z moim,sa zdjecia w moim profilu,jest to rok 96.Dodatkowo w wersjach bogatszych,np.GT na dle w zderzaku byly montowane halogeny.pozdrawiam

no dosc ze jest inny niz tamte calkiem inne to jeszcze jes inny niz twoj chodz prawie identyczny. a widze na fotce ze masz na czarno pomalowana rame przednich drzwi ta gorna ccienka blacha co wchodzi w nia szyba jak podnosisz szybe. malowales to czy co robiles bo mi tez sie to nie podoba ze na tylniej szybie przy 3 drzwiowych wersjach jest taka guma w kolo szyby wylozona i nierowno przechodzi linia koloru z tylniej bocznej szyby na przednia boczna tez planuje tak zrobic.zeby bylo jakby symetryczniejsze. ladniejsze

swap-

gdzie idzie kupic ospojlerowanie i ile moze kosztowac np progi lotka tylnie itp widze ze masz wiec sie zapytalem. pozdro

progi są z golfa 3, nakładka na tylny zderzak od astry,spojler od alfy,nakładka pod przedni zderzak jakaś uniwersalna-wszystko po przeróbce(do accenta nic nie mogłem znależć) .Robiłem to bodajże w Świętochłowicach-za całość bez montażu i malowania płaciłem ok 1000zł(jakieś 4 lata temu).Widziałem,że na giełdach(np. w Mysłowicach)stoi gość ze spojlerami itp. napewno coś Ci dopasują... no ale robi się off topic...

[ wiadomość edytowana przez: swap dnia 2007-12-30 17:54:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: swap dnia 2007-12-30 18:02:35 ]

Tak malowalem te ramki bo w tym wydaniu ,tak jak mowisz szpeca tylko accencika(