Ogrzewanie 525

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie jestem pasjonatem bmw ale kupilem bo mi sie podoba.i tu zaczynaja sie moje problemy.jest to 525tds automat clima 95' combi.pierwsze to czy visco(chyba dobrze napisalem?)ma wplyw na ogrzewanie?wiatrak na 4 ale zeby to byla wichura garacego powietrza to nie sadze.visco kreci sie caly czas,jest uszkodzone.temp.silnika chyba dobra?wskazowka w pionie.termostat wymieniony.po remoncie glowicy.a jezeli to nie visco to co?i jesli łaska jak ktos wie to prosze o przyblizone koszty,czesci,napraw itd.dziekuje,pozdrawiam

Visko sie kreci i jest ok(skoro silnik trzyma temperature) odpowietrz uklad chlodzenia i sprawdz filtr pylkowy jak zapchany to-slabo dmucha i nie grzeje

Cytat:
2007-12-29 15:42:43, OsaBMW pisze:
Visko sie kreci i jest ok(skoro silnik trzyma temperature) odpowietrz uklad chlodzenia i sprawdz filtr pylkowy jak zapchany to-slabo dmucha i nie grzeje

no dobra,to sie dowiedzialem.a gdzie ten filtr szukac?!bo probuje go znalesc od godziny i nie ma(chyba niema?hihihi)i wrazie co jak go wyciagnac?dzieki

Cytat:
no dobra,to sie dowiedzialem.a gdzie ten filtr szukac?!bo probuje go znalesc od godziny i nie ma(chyba niema?hihihi)i wrazie co jak go wyciagnac?dzieki

masz adresik i tam jest opisany sposób jak się do niego dostać...FILTR

Cytat:
2007-12-30 14:07:08, Piotr525 pisze:
masz adresik i tam jest opisany sposób jak się do niego dostać...FILTR

dzieki ci jak niewiem co!ale bylem na dobrym tropie,tylko balem sie dalej grzebac.pozdrawiam

Tak jak napisał osaBMW podstawa to d o b r e odpowietrzenie i właściwy poziom płynu.
Użyj wyszukiwarki dużo o tym było.