[S] sprzedam Espero 97r 1,5 z gazem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam espero 97, 1,5 w gazie,186tys przebiegu,srebrny,jezdzacy,oplacny,wazny przeglad,ekonomiczny,barzo wygodny.Silnik pali bez problemow,skrzynia rowniez bdb.Wsiadac,lac i jezdzic cena 5tys do negocjacji 503658785 slaw85@vp.pl http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4043623

Cytat:
2007-12-31 09:56:23, slavvek pisze:
sprzedam espero 97, 1,5 w gazie...
oplacny...
barzo wygodny...
Silnik pali bez problemow,skrzynia rowniez bdb...

No debeściak formalnie jesteś!!!

"kolega" slavvek na priv mi odpisał, cytuję:
"znajdz se inne zajecie ,a nie tylko czepianie sie czegos"

kolega.....w sumie nie,kolegą to on nigdy moim nie zostanie niech sobie poszuka ciekawszych zajęć niż komentowanie kogoś ogłoszenia,ale tak to już jest jak się w życiu nie ma ciekawych zajęć

Kolejne dwie wiadomości:
"człowieku porafię więcej niż ty!!!! narrrra hehehhehehe"
WOW!!!!! Wyczaił mnie na odległość i to po literach!

"o jejku,a mamusi też sie poskarżyłeś.żenada buahahahahha"
Zaczynam się coraz lepiej bawić pomimo kaca

PS. Słowo kolega napisałem w "", ale nie zauważyłeś najwidoczniej!

szkoda mi Slavvka....nie ma pojęcia w co się wpakował..

Mam jedną radę "Kolego" Slavvek (piszę "Kolego"w cudzysłowiu bo nie chcę żebyś mnie też opieprzył za ten grzecznościowy i nader uprzejmy w normalnym użyciu zwrot )...

Wyluzuj...wykaż się chociaż odrobiną poczucia humoru i zdrowego rozsądku ...(podpowiem: trafiłeś i tak na dobry humor Kolegi Piotr_ka )

Pozdrawiam w Nowym Roku i życzę powodzenia

Cytat:
2008-01-01 11:16:55, slavvek pisze:
...komentowanie kogoś ogłoszenia...

Możecie mi w/w przetłumaczyć? Może autor przetłumaczy na język zrozumiały dla normalnych ludzi?

znaczy ze komentujesz czyjeś ogłoszenie- to chyba dozwolone w tym kraju nie??

Cytat:
2008-01-01 15:15:31, piotr_ek pisze:
Możecie mi w/w przetłumaczyć? Może autor przetłumaczy na język zrozumiały dla normalnych ludzi?

To znaczy,że śmiałeś skomentować negatywnie jego espero,które debeściarskie, co prawda tylko dla niego ale jednak.....
Gdybyś jeszcze jeździł esperakiem,ale złomuną
Brak płaszczyzny porozumienia

Cytat:
2008-01-01 19:00:44, JaRabbit pisze:
To znaczy,że śmiałeś skomentować negatywnie jego espero,

Nie złomero, a formę stylistyczną ogłoszenia.

Cytat:
2007-12-31 09:56:23, slavvek pisze:
sprzedam espero 97, 1,5 w gazie,186tys przebiegu,srebrny,jezdzacy,oplacny,wazny przeglad,ekonomiczny,barzo wygodny.Silnik pali bez problemow,skrzynia rowniez bdb.Wsiadac,lac i jezdzic cena 5tys do negocjacji 503658785 slaw85@vp.pl http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4043623

Co Ty chłopie "z drzewem do lasu" przyjechałeś

Na tym forum nie musisz pisać że "jest wygodny" (to pisz na przykład na Allegro), bo przez 4 zimy musiałem przez drzwi pasażera się gramolić za kierownicę bo reszta zamków zamarzała, a jak miałem "szczęście" że wieczorem był deszczyk który zamarzl to pod dupą na fotelu kierowcy miałem mokro bo w dachu nad kierownicą pod uszczelką była dziura przerdzewiała na wylot i ciekło. Podkładałem pod dupę reklamówki foliowe, ale czasem w pracy chodziłem po korytarzu z mokrą dupą.