Kostka ISO Kenwood

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję schemat Kostki ISO - Kenwood, Standartowej kostki ISO oraz złącza do podłączania zmieniarki CD Kenwood (okrągłe pin)

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2007-12-31 09:58:49 ]

KABLOMANIA
Tu masz wszystko czego potrzeba, tylko poszukaj, ale jest naprawdę WSZYSTKO, możesz sobie dopasować kostkę do modelu swojego auta

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2007-12-31 10:49:14 ]

Radio już działa, dziękuję

Mam jeszcze pytanko, może ktoś coś wie na ten temat:
Interesuje mnie podłączenie odtwarzacza MP3 do radia Kenwood poprzez złącze zmieniarki CD. Z tego co wiem nie wystarczy samo puszczenie sygnału, trzeba oszukać odtwarzacz tak, aby "myślał", że jest podłączona zmieniarka. Słyszałem, że można coś takiego kupić, niestety nie znalazłem na Allegro. Wie ktoś coś na ten temat?

jaki masz model?
nie potrzeba czegoś takiego?
strona

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2008-01-01 20:38:29 ]

Wygląda to na niezbyt skomplikowane, niestety przewyższa moją znajomość elektroniki Nie kapuję, Z której strony jest widok gniazda, a nie chcę zrobić zwarcia i spalic radia.

I nie wiem, czy będzie działało, mam model KDC-5050R z '97 roku. Chyba wystarczyłoby połączyć drucikami 1-9 i 10-11, jak się przełączy na AUX to będzie działać?

"Na rysunku złącze 13 pinowe żeńskie w radiu widok od strony przyłączania." - nie wiem jak to rozumieć

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2008-01-02 00:54:57 ]

Allegro
coś takiego nie spasi?