| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2003-07-07 17:02:06
to akurat masz pewne jak w banku, czasami mozesz jezdzic szrotem i sie do niczego nie dowala a czasami wszystko ok i szukaja dziury w calym, tak to z tymi mendami jest niestety mnie kiedys zabrali DR za niby lyse opony (wg mnie byly spoko dalo sie jeszcze pojezdzic) jednak po 4h Ci sami gliniarze przywiezli mi dowod radiowozem pod dom |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-07-07 20:22:41 z tego co ja wiem, to chlapacze są obowiązkowe (chociaż widzę na ulicy dużo aut bez....) |
SPEED Fiat 126p KIELCE | 2003-07-07 21:13:02 Co do chlapaczy to widziałem sporo bryk bez i sie sam zastanawiam czy je zdjąć ???
A co do tablicy to ja przy ostniej kontroli (pierwszej mojej) niemiałem z tym żadnego problemu, obejrzeli bryke do okoła i nic sie nie czepiali. Z tym że musi to być zrobione porządnie, ja długi czas kombinowałem jaką lapke użyć aż wkońcu sie wkużyłem i zrobiłem z seryjną, tylko trzeba pamiętać żeby lampka nie świeciłą do tyłu (wtedy mogą się czepić), według mnie moje rozwiązanie jest poprawne |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-07-07 21:34:21 aha a co do chlapaczy to sa takie krótkie sztywne plastiki i one załkiem niezle wygladają i są prawie nie widoczne |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-07-07 22:36:55 Co do chlapaczy to niby jest coś takiego że jesli auto było seryjnie w nie wyposazone to mają być, ja od swojego eleganta odciołem bo seryjnie elegant niema chlapaczy i tego jestem pewien więc moga mi skoczyc. A co do oswietlenia tablicy niemam doswiadczenia chociaż widziałem duzo rozwiązań podobnych do Speed'a |
bRq 126p Zielona Góra | 2003-07-07 22:59:24 Wedlug przepisow:
Tablica powinna byc oswietlona i 30cm nad powierzchnia ziemi W moim przypadku jest 21cm ale oswietlona z 2 stron... Chlapaczy nie posiadam. |
KosteK S | 2003-07-08 07:28:05 Ja mam rejestracje przeniesiona na zderzak do niedawna wygladalo to w ten sposob:
Tylko raz kiedys podczas kontroli w moim rodzinnym miescie gliniarz zapytal mnie "czy nie wydaje mi sie ze ta rejestracja nie jest za nisko?" ale tylko zapytal. Teraz mam zderzak przerobiony o tak jak Alex (właśnie dzisiaj bede go wykanczal):
Co do chlapaczy do z tego co wiem eleganty na szerokich zderzakach wychodzily z fabryki bez chlapaczy... Sam odkad zalozylem wieksze kola - nigdy nie mialem chlapaczy. Przy waskich plastikach i przy lyzwach raczej chlapacze powinny byc. |
wesolov Gliwice | 2003-07-08 19:35:14 A tak w ogole, jak wycinacie dziurki w zderzakach, i jaka technika robi sie tak z tylnim zderzakiem [vide zdjecie z bialym maluszkiem]? Pytam, bom zielony w tym temacie |
SPEED Fiat 126p KIELCE | 2003-07-08 21:28:18 Ja do wycinania np. otworu w zderzaku urzyłem wiertarki i skalpelak A biały jest posklejany z kawałków |
Putin Kraków | 2003-07-09 00:23:39 to w końcu te chlapacze są obowiązkowe??? ja nie mam..ale i tak mysle ze zanim doszli by do chlapaczy to by mi znaleźli duzo powazniejsze usterki... |