| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
flykrzysiek Daewoo Espero Melbourne-Australia | 2008-01-03 13:37:54 Hej.Wlasnie ze nie wiem czy przesunac mocniej fotel do przodu czy do tylu zeby wyskoczyl z tych szyn. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-01-03 13:52:48
rozumiem-z malucha przesiadłeś się do esperaka
W esperaku nie ma takiego wypasu z fotelami.Nie wyskakuje z szyn (BTW-to nie tramwaj) |
flykrzysiek Daewoo Espero Melbourne-Australia | 2008-01-03 15:44:27 Hej.Akurat przesiadlem sie z poldka do Espero (2ms temu hehe) maluchem tez jezdzilem, ale to wiec jak mam zalozyc pokrowce na przedni fotel bo jednak nie widac tam dokladnie sprezyn jak sie schyle ;d bardzo ciezko tak zakladac, to musze cala szyne odkrecic zeby wyjac fotel ? |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2008-01-03 16:04:51 To raptem 4 śruby są... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-01-03 18:55:47
Tylko trzeba przeliczyć co będzie szybsze. Założenie kilku zaczepów, których zaś tak ciężko się nie zekłada czy wymontowanie foteli. flykrzysiek - w jakim stanie masz fotele, że pokrowce zakładasz? Rozumiem, że wyjechane zdrowo. |
r0berttttt Daewoo Espero lublin | 2008-01-03 20:25:19 Moim zdaniem lepiej jest wymontować kanapę i fotele łatwiej wtedy założyć pokrowce wiem bo zdejmałem u siebie. Kanape tylną trzeba wymątować trzyma się na jednej śrubie na klucz 13 i odgiąć 2 blaszki, potem pociągnąć do siebie i do góry, w kanapie są pręty oczywiście w gąbce i ich nie widać trzeba poszukać i za nie zapiąć chacyki w ten sposób będziesz mugł ładnie napiąć pokrowiec, natomiast fotele przednie nie wysówają się są zamocowane na 4 srubach fotel do góry i nie zapomnij wypiąć kostki od czujnika zapięcia pasów. |
flykrzysiek Daewoo Espero Melbourne-Australia | 2008-01-04 00:17:21
Fotele sa w dosc dobrym mozna by powiedziec bdb stanie - auto ma przejechane 120 tys km. A zakladam pokrowce poniewaz teraz to auto to moje oczko w glowie i nie chce go tak szybko zniszczyc. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-01-04 06:42:19
Aleś dowalił. Zgniją Ci drzwi i progi, plastiki popękają, a fotele będziesz miał jak nówka. Na tym Ci zależy. NIE RÓB WIOHY JAK NIE MUSISZ!!!! |
flykrzysiek Daewoo Espero Melbourne-Australia | 2008-01-04 17:57:28
Auto jest bardzo zadbane i wogule nie ma sladow rdzy- bylo garazowane i progi sa w swietnym stanie takze podloga-spod,boki,bagaznik,dach - rdzy w nim nie znajdziesz heh. Rowniez plastiki sa w doskonalym stanie-auto pochodzi od wlasciciela ktory o nie bardzo dbal. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-01-04 18:07:03
Pojeździsz rok, dwa zobaczysz rdzę. A nawet jak jej nie zobaczysz to ile dziesiąt lat zamierzasz jeździć złomero, że kondomy na siedzenia chcesz zakładać? To nie kredens z dermą na siedzeniach, gdzie pokrowce były niezbędne bo albo derma parzyła w tyłek, albo zamrażała jajca. Daj sobie spokój! Koledzy - wytłumaczcie żółtemu, że nam tu wjohe jakąś robi z tymi kondomami!!! |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2008-01-04 22:57:19
Ale ile razy można powtarzać, jak przychodzi nowy i zadaje te same durne pytania. A i rdze ma napewno, nie ma takiej opcji żeby nie miał. |