Felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siamka. Mam pytanko. Nie chcę mi się sprawdzać, bo zimno... Czy felgi od Poloneza Caro Plus pasiują do Espero ??? Wydaje mi się, ze tak, bo Polonez to Daewoo produkowany w tej samej fabryce więc może rozstaw będzie ten sam. Mam okazie kupić fajne felgi. Pozdrawiam. Dajcie odpowiedź

Cytat:
2008-01-05 14:38:26, Ikarus260 pisze:
Siamka. Mam pytanko. Nie chcę mi się sprawdzać, bo zimno... Czy felgi od Poloneza Caro Plus pasiują do Espero ??? Wydaje mi się, ze tak, bo Polonez to Daewoo produkowany w tej samej fabryce więc może rozstaw będzie ten sam. Mam okazie kupić fajne felgi. Pozdrawiam. Dajcie odpowiedź

Nie chce mi sie sprawdzac bo zimno a i poldków jak na lekarstwo ale one chyba miały felgi 13

nie pasują
i nie ważne czy fela 13 jest w poldku czy 14 w Espero bo i poldka na 17" widziałem (szczegół)
rozstaw śrub w Espero to 4X100 (opel, du, itp)
a e poldku 4X98 (włoszczyzna)

rada mozna przypasowac felge od poldka do espero kupukąc śróby pływające ale kosztują ok 250zł kpl i bałbym sie na czym takim jezdzic , wszyscy tu Ci odradzą wiec jak masz stosować sruby za 250 to poszukaj moze fele kupisz za niewiele wiecej

Cytat:
2008-01-05 14:38:26, Ikarus260 pisze:

W zasadzie to nie chce mi sie odpowiadać bo zimno

Ale odpowiem, źle Ci sie wydaje, nie ten rozstaw śrub, nie ten rozmiar felg.

PS. Ciekawe podejście, matiz też jest w tej samej fabryce produkowany co leganza i nic nie pasuje, hmmm, co za partacze
Swoją drogą espero nigdy nie było produkowane w polsce

Oj źle mnie rozumiecie. Ale ok. Szkoda, bo kurcze fajne felgi. Maja taki fajny kształt

Cytat:
2008-01-05 15:09:16, Ikarus260 pisze:
Oj źle mnie rozumiecie.

no kur..

pytałeś czy pasują??

no to odpowiedz jasna nie??

NIE PASUJĄ

wiec gdzie ta nie zrozumiałość??

Ale Ty już wyjeźdżasz ze swoimi chieroglifami typu Matiz itp. Wystarczy prosta odpowiedź. To tamto. A nie jakies aluzje odrazu. Koniec tematu.
Dozobaczenia na Zlocie dziś o 19

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2008-01-05 15:15:45 ]

Napisałem na samym wstępie ze nie pasują
ba!
nawet opisałem dlaczego a na dodatek dałem poradę
sorry ale chyba przestane być takim "dobrym wujkiem" na porady tylko co bedzie jesli kazdy tak zacznie reagować na nasze wypociny
Co do matiza to pisał o nim tez Adam tylko 4302

BTW w wyszukiwace temat był poruszany jakiś czas tamuklik

Zdaje się ktoś się zeźlił...Ale rozumiem po częsci frustrację..