Dzień dobry! Mam na imię Oskar:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzień dobry!

Nazywam się Oskar.
Urodziłem się 6 stycznia 2008r. o godzinie 11.39. Mam 55 cm wzrostu. Ważę 3370 g.
Dostałem 10 pkt Apgar [chociaż absolutnie nie wiem co to znaczy]. Umiem już głośno krzyczeć i jeść mleczko.
Jak wszystko dobrze pójdzie to we wtorek odbędę pierwszą jazdę nubirką mojego taty. Mam już własny fotelik więc mogę spokojnie jeździć autkiem. Niestety na razie jako pasażer i do tego tyłem do kierunku jazdy. Ale to się kiedyś zmieni.

Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów.

Szerokości Bajo

Gratulacje

Przyłączam się do GRATULACJI

Wszystkiego Dobrego dla całej szczęśliwej Rodziny !

Brawo

Pozdr.

Wielkie gratki

hehehe gratuluje serdecznie...a jednak a jednak w terminie albo przed

Cytat:
2008-01-06 03:29:27, lothaar pisze:
Dla mnie to może być dzisiaj prawdziwe nocne czuwanie... Żona ma nieregularne skurcze a termin mamy określony wg jednej metody na 6 stycznia a wg drugiej metody na 12 stycznia.

wrzuc na ftp ta wyliczanke moze się kiedyś komuś przydać Gratulacje

Serdecznie gratuluje

Pozdrowionka dla całej rodzinki

Gratulacje...........
dla dzielnej MAMY

a dla TATY: wyśpij się na zapas.

Cytat:
2008-01-06 23:45:13, lothaar pisze:
Dzień dobry! Nazywam się Oskar. Urodziłem się 6 stycznia 2008r. o godzinie 11.39. Mam 55 cm wzrostu. Ważę 3370 g. Dostałem 10 pkt Apgar [chociaż absolutnie nie wiem co to znaczy]. Umiem już głośno krzyczeć i jeść mleczko. Jak wszystko dobrze pójdzie to we wtorek odbędę pierwszą jazdę nubirką mojego taty. Mam już własny fotelik więc mogę spokojnie jeździć autkiem. Niestety na razie jako pasażer i do tego tyłem do kierunku jazdy. Ale to się kiedyś zmieni. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów. Szerokości Bajo

No to skonczylo sie spanie
Oczywiscie gratulacje

No toś wpadł!
Gratule

Cytat:
2008-01-07 12:59:05, Nerwica pisze:
No toś wpadł! Gratule

widać że młody jesteś nie wszyscy tak na to patrzą a on ma tyle lat że jemu to nie groźi predzej tobie

Gratulacje lothaar potomka. By się dziecię dobrze chowało i zdrowe było.

Cytat:
2008-01-07 12:59:05, Nerwica pisze:
No toś wpadł! Gratule

A no wpadł... ale on (i ja) wyśle za kilka lat dzieci do roboty i będzie na ich utrzymaniu, a Ty do śmierci będziesz musiał dymać do roboty
Ale co tam... moje dzieci dorastają i czeka mnie druga młodość. Dzieci na kolonie a starzy dawaj w tango.

Gratulacje lothaar
Moje maleństwo ma 17 miesięcy.Ma na imie Grzesio ale wołamy na niego Psotnik albo
Fisio-co odpowiada Jego temperamentowi.
Pozdrawiam!

Cytat:
2008-01-07 17:09:23, gafcio pisze:
Psotnik albo Fisio

Błeeee... żygać się chce od tej słodyczy... moja młodsza miała i jeszcze czasami ma ksywę Szkodnik, albo Dzikus, bo wszystko co dotknęła to spieprzyła albo pomimo ponad 5-ciu lat zachowuje się jakby miała 2 lata.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-01-07 17:43:36 ]

Cytat:
2008-01-07 17:14:29, piotr_ek pisze:
Błeeee... żygać się chce od tej słodyczy... moja młodsza miała i jeszcze czasami ma ksywę Szkodnik, albo Dzikus, bo wszystko co dotknęła to spieprzyła albo pomimo ponad 50-ciu lat zachowuje się jakby miała 2 lata.

To ile Ty masz lat, że Twoja córka (i to jeszcze młodsza) ma 50 lat?
Lothaar: Gratki. Rozumiem, że przyszedł nam na świat kolejny malkontent?

Cytat:
2008-01-07 17:24:29, Esperynek pisze:
To ile Ty masz lat, że Twoja córka (i to jeszcze młodsza) ma 50 lat?

Czuję się na 80. Wystarczy?

gratulki

Cytat:
2008-01-07 17:44:10, piotr_ek pisze:
Czuję się na 80. Wystarczy?

Pewnie dlatego, że ileśtam przedniej szyby nie ma ogrzewania.