Malowane spody drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś kiedyś pytał czy ktoś inny malował spody drzwi. Nie wiem czy chodziło o spody od wewnątrz czy od zewnątrz... w każdym bądź razie TUTAJ można zobaczyć niezbyt ciekawy efekt takiego zabiegu...

[ wiadomość edytowana przez: Skorupa-S1 dnia 2008-01-08 20:35:15 ]

"Auto warte kupna."
Ale czy ten wątek nie powinien w "Cuda z allegro" się pojawić aby?

W zasadzie tak, ale z drugiej strony miałem na celu pokazać tylko efekt takiego zabiegu na zdjęciach...

wygląda na tych zdięciach ochydnie
tak nawiasem dzisiaj widziałem espero srebrne i tyle rdzy na nim własnie w okolicach spodów drzwi i nadkoli ze az nie mogłem uwierzyc do tego maska pognieciona jakby kto po niej biegał
moje przy nim to lux normalnie i az chce sie patrzec

Albo tak...

na zielonym czy granacie esperakowym nikt by nawet tego nie zobaczyl

a ile kosztuje taki zabieg i gdzie takie cos mozna zrobic... przyznam szczerze ze wole cos takiego miec niz czekac az mi drzwi zeżre...

Cytat:
2008-01-31 15:20:30, rafalko pisze:
na zielonym czy granacie esperakowym nikt by nawet tego nie zobaczyl

Będzie

Cytat:
2008-01-31 17:04:48, aksel86 pisze:
a ile kosztuje taki zabieg i gdzie takie cos mozna zrobic... przyznam szczerze ze wole cos takiego miec niz czekac az mi drzwi zeżre...

Sam dobie możesz takie coś zrobić na swoim samochodzie...

Cytat:
2008-01-31 17:15:08, Skorupa-S1 pisze:
na swoim samochodzie...

Tylko i wyłącznie! I czasem się nie chwal, że Ci to tak ślicznie wyszło itp. itd.

Cytat:
2008-01-31 17:09:38, Skorupa-S1 pisze:
Będzie

widze że do daltonizmu ci niedaleko -> to jest bordo a poza bardzo nieumiejętnie zrobiony -> az ci wrzuce zdjęcia z mojej roboty jak umyje samochod

Cytat:
2008-02-01 09:18:47, rafalko pisze:
widze że do daltonizmu ci niedaleko

A nawet bardzo blisko

Cytat:
2008-02-01 09:18:47, rafalko pisze:
az ci wrzuce zdjęcia z mojej roboty jak umyje samochod

Kredensiarz!

Panie piotr-ek - moteda sprawdza sie juz drugi sezon zimowy i o rudej nie ma mowy także możesz sobie z góry odpuścić zgryźliwe komentarze

a moze mi ktoś napisac czym to jest zrobione, jak zrobione itd, jakie koszta? ja po tej zimie jestem przerażony z tym co sie stało z moimi drzwiami...:/

Cytat:
2008-02-01 23:40:38, rafalko pisze:
Panie piotr-ek - moteda sprawdza sie juz drugi sezon zimowy i o rudej nie ma mowy także możesz sobie z góry odpuścić zgryźliwe komentarze

W kredensie 1978 rok też pomagała na kilka lat. Ale to była jedyna metoda bo auta i to mocno używane były kur*wsko drogie więc innego sposobu nie było.

Cytat:
2008-02-02 12:04:48, aksel86 pisze:
a moze mi ktoś napisac czym to jest zrobione, jak zrobione itd, jakie koszta? ja po tej zimie jestem przerażony z tym co sie stało z moimi drzwiami...:/

nie dziwie sie - opis wrzucilem ci na priv zeby nie zaśmiecać...

Cytat:
2008-02-02 12:04:48, aksel86 pisze:
ja po tej zimie jestem przerażony z tym co sie stało z moimi drzwiami...:/

Szczrze! Pchaj do Żyda póki jest ktokolwiek skłonny zapłacić min.2 tys zł za złomero.

A ja swojego do żyda nie oddam, jak będą już dziury w drzwiach to zaprowadzę go na złom. Na cale szczęsc jest w kolorze bordo więc nie rzuca się to wszystko tak w oczy.