Wysyłka felg~gdzie najtaniej??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w jakiej fiirmie najlepiej jest wysłać felgi ( aby było jak najtaniej) widziałem kiedyś gdzieś odp na moje pytanie w jakims wątq ale teraz nie umiem tego znaleźć .... Za pomoc bardzo dziękuje

Jak wysylam palete w Polske to mi wychodzi najtaniej OPEK

Pocztą polską ok 15 - 20 zł za sztukę.

Cytat:
2008-01-10 20:18:24, CKsrv pisze:
Jak wysylam palete w Polske to mi wychodzi najtaniej OPEK

czyli ile mniej wiecej Kolego??

Pocztą Polską za drogo nie opłaca sie...

Ja kiedyś wysyłałem "7"-ką...warunek by było tanio to wszystkie felgi spakowane w jeden karton...wyszło mnie to wtedy 37 zł...jak to wygląda dziś nie wiem ale warto przedzwonić

Jeśli paczka waży do 30kg (2 fele w paczce) to pocztą normalną paczką priorytetem koszt wysyłki 4szt to ok 70zł.

Ja kupowałem fele teraz to wysyłka 4szt z oponami firmą OPEK (doszły całe, wysłane w piatek dostałem w poniedziałek) - koszt wysyłki pobraniowej wyniósł 155zł. Aha i dodam że było to znad morza do małopolski.

felg wprawdzie nigdzie nie wysyłałem, ale z doświadczenia z pracy wiem, że Siódemka najtaniej wychodzi (sporo wysyłamy, żeby nie było że reklama )

ok dzieki Koledzy a nie macie gdzies namiarów na tą 7 zadzwonie i sie dopytam co i jak...

siodemka - na samym dole w lewym dolnym rogu klikasz na wojewodztwo i potem na dole masz nr telefonow i adresy.

ja rowniez polecam siodemke sporo paczek bralem i naprawde BARDZO mnie goscie zaskoczyli.

pozdrawiam

Jak z Opek mam raczej średnie wspomnienia, a zresztą firm kurierskich dobre

i co, jaki w końcu wynik sprawy? też czeka mnie wysyłka, więc jestem ciekawy

prviv poszedł