ZLOT LITWA 17-18 lutego 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Powiem tak- w lecie bylem, bylo super. Najwieksza atrakcja muzeum, i oryginalny VFTS ! a takze ziguli rajdowe i .. DWIE samary EVA(silnior z tylu, jedna na turbinie wtrysk, druga na poziomych gaznikach) Wiadomo zwiedzanie Wilna-Mickiewicze itd

Teraz Troki- zapowiada sie rownie zabawnie i doskonale- zwlaszcza ze jest zima. Bylem przed zamkiem, niestety bylo juz za pozno na zwiedzanie. Tym razem moze ... choc nie wiem- jade do Estoni 8-10 wiec nie wiem czy bede mogl sobie pozwolic na kolejny zlot tak daleko.
ALE- jesli by sie ktos decydowal, to z checia pojade-o ile bedzie mial checi mnie zabrac- doloze sie do kosztow podrozy.

Jedzie ktoś od Nas z klubu na ten zlot??

Cytat:
2008-01-16 12:45:25, Krzysztof-Fleszer pisze:
Teraz Troki- zapowiada sie rownie zabawnie i doskonale-

To trzeba brać dupę w Troki i jechać na zlota

Daleko to od granicy jest?

Troki???jakieś 100km ale bocznymi drogami. Uważajcie tylko nalitewską policję bo kasują bezlitośnie za przekroczenie prędkości. Mandat poniżej 1000PLN to rzadkość za takie przewinienie.Dogadać się można i nie wystawią kwitka...ale wysokość mandatu pozostaje i tak bez zmian co kraj to obyczaj

Ostatnio dostałem na Litwie mandat 45zł za przekroczenie o 5 km/h ale przydac sie może CB. Jak do tego czasu naprawie silnik w oplu to sie wybiore.

Pozdrawiam
igiers