| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
michal_zw Wodzisław Śl. | 2008-01-16 20:55:29 no tak hepos tylko dlaczego tak jest przy rozgrzanym silniku?? może lepiej by było wywalić termostat.............przy zimnym jest ok. |
michal_zw Wodzisław Śl. | 2008-01-16 21:31:03
i właśnie, że może jestem na forum dopiero 11......albo już 11 dni to dlatego teraz zakładam nowy wątek, gdyż można by iśc na łatwizne i odrazu pytać i pytać i pytać, ale niestety ja najpierw szukałem, czytałem, próbowałem zmian w otoczeniu silnika......... a tak pozatym to nikt nie odpowiada na stere zapomniane tematy, znam to z życia i wiem, że zawsze nowego forumowicza ci "starzy" starają się jakoiś wdeptać w podłoże (działam już długo na forum o zupełnie innym profilu). A co do problemu......... -jaka regulacja?? czy dam radę "domowym" sposobem? -który wlot i po co obracać go przeciwnie do kierunku jazdy? nazywajmy rzeczy po normalnemu |
djtados (S) Sympatyk FEFK BLU Wrocław | 2008-01-16 22:28:34
masz obudowe filtra???--masz tam z lewej strony(patrząc od przodu do tyłu auta) masz kawałek plastiku który wchodzi pod przedni grill.... o ten kawałek chodzi abyś go zdjął i obrócił o 909 lub 180 stopni... więcej ci nie powiem bo na 100% jest o tym na forum..... |