Witam!
Posiadam Interfejs do instalacji BRC-Sequent24, posiadam również Soft do tej instalacji. Niestety nie posiadam Map Sensora który jest niezbędny do programowania tej instalki. Ktoś może mi podpowiedzieć gdzie można nabyć tego Map-a i jakie są jego ceny??
Co wy nie powiecie No jasne że to czujnik, w moim przypadku to czujnik cisnienia, bo to turbo -gdzie w kolektorze ssącym panuje nawet cisnienie dodatnie Ale chodziło mi o bardziej konkretne info gdzie dostane taki czujnik, a nie pytałem co to jest.
Czujnik ten jest identyczny z czujnikiem cisnienia MAP systemu SEQUENT Standard (kod 09SQ10990001). Cecha charakterystyczna nowego rozwiazania jest jednorazowe wykorzystanie tego czujnika, wylacznie w fazie programowania. Po zaprogramowaniu systemu czujnik nalezy usunac i wykorzystac przy kolejnych montazach. Podczas normalnej pracy pojazdu wartosc MAP zostaje oszacowana i uwidoczniona na ekranie programu SEQUENT 24. "
No wlasnie - czy do programowania/zmieniania parametrow jest to element niezbedny, czy wystarczy tylko interface i program ??
Jesli jest niezbedny, to czy istnieje mozliwosc jego zakupu - jaka moze byc orientacyjna cena ??