| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Grzesiek_ Corsa B , był Senato ... Szczecin | 2008-01-22 19:44:08 Witam ponownie.
Dzisiaj zaplanowałem sobie wymianę oleju i filtra. Wiem ,że to mały samochód , upakowane pod maską , ale którędy w takim razie mam wprowadzić klucz do odkręcenia filtra skoro go tylko widzę , no pomacać końcem palca też mogę. Od spodu rozrusznik , od góry pełno przewodów. macie dla mnie jakąś poradę? |
![]() dachowiec B Group & | 2008-01-23 03:53:39 Jedna jedyna rada: zdemontować pełno przewodów, albo rozrusznik. |
_Grzesiek_ Corsa B , był Senato ... Szczecin | 2008-01-23 14:26:41 Czy to rada poparta własnym doświadczeniem przy tym silniku ? |
_Grzesiek_ Corsa B , był Senato ... Szczecin | 2008-01-29 18:31:05 Nie no po prostu miałem gówniany klucz do odkręcania Taki z paskiem blachy podszedł , choć trochę mały ruch , ale dałem radę . Mam przy okazji jeszcze takie pytanie : gdzie jest korek do spustu cieczy chłodzącej z bloku silnika? Samym dolnym wężem od chłodnicy to chyba nie spłynie. Wiecie , samochód dopiero co kupiłem zmieniam co sie da (filtry, płyny itp.) |