Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() brat88 HF MEMBER Hyundai Pony Bydgoszcz | 2008-01-24 18:58:41 Witam. Mam do sprzedania samochód Hyundai Pony z dynamicznym i trwałym silnikiem 1.5, 90KM. Auto zostało przywiezione z Niemiec do Polski w 1994 r. i od tego czasu miało dwóch właścicieli. Samochód ma absolutnie oryginalny przebieg: 171 000 km . Jest zarejestrowany, przegląd ważny do 01. 10. 2008r., a ubezpieczenie OC do 05. 08. 2008 r. Auto jest bardzo zadbane, od 1997 r. w rękach mojego dziadka, który dbał o niego. Stan techniczny oceniam na bardzo dobry, wszystkie elementy eksploatacyjne były wymieniane na czas. Samochód na chwilę obecną nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Wizualnie auto prezentuje się bardzo ładnie. Lakier jest w bardzo dobrym stanie co widać na załączonych zdjęciach. Środek auta jest czysty, elementy plastikowe nieponiszczone, nigdy w nim nie palono, tapicerka nie ma żadnych przetarć, wypaleń. Samochód był garażowany.
Wyposażenie: -elektryczne szyby -wspomaganie kierownicy -szyberdach -radiomagnetofon + 4 głośniki -regulowana kierownica na wysokość -regulowane siedzenie w trzech płaszczyznach -autoalarm -blokada skrzyni biegów -czujnik otwartych drzwi -składana, dzielona tylna kanapa Kontakt: Tel. 668467704 brat8@op.pl Dodatkowo mogę dodać komplet opon zimowych. Cena podlega negocjacji. Serdecznie polecam. |
![]() mihu24 HF MEMBER Lantra Pszczyna/Oświęcim | 2008-01-31 23:02:15 Dlaczego chcesz taki zadbany samochód sprzedać??? |
![]() brat88 HF MEMBER Hyundai Pony Bydgoszcz | 2008-01-31 23:46:44 Chcę sprzedać i kupić auto z młodszego rocznika, może trochę większe. Żałuję, że muszę go sprzedać, mam nadzieję że trafi w dobre ręce. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt.
Wszystkich piszących zapraszam do obejrzenia autka. Naprawdę warto. [ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2008-03-14 21:40:29 ] [ powód edycji: Prosze edytowac posty! ] |