| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pavulonstudio BMW E34 M50B25 Bydgoszcz | 2008-01-29 11:09:58 Witam chciałbym dokonac malego oczyszczania i upiększenia autka, mianowicie chcialbym pomalowac zaciski i bebny wiem, ze do tego jest jakas farba, lakiej czy cuś... Prosiłbym więc o sugestie (kolor czerwony) oraz co do malowania samego to wiem, ze tez jest moze jakis podklad potrzebny ale nie wiem dokladnie co, ma byc dobrze i nie koniecznie drogo, no i chciałbym się dowiedzieć jak możnaby pomalować felgi stalowe, dokladnie chodzi mi o to, ze zawsze mi się podobało RECARO, znaczy kolor biały i chciałbym pomalować stalówki na biało i na to jakiś klar albo coś ,ale co dokładnie musze mieć nie wiem. Oczyszcze sam szczotka druciana na szlifierce i papierkiem ściernym. Tu też liczę na jakąś podpowiedź, bo biały kolor jest niespotykany na felgach raczej. |
bolid20 Essi Mk VI Bulowice | 2008-01-29 11:11:55 Ja pomalowałem zaciski zwykłym podkładem i potem lakierem samochodowym czerwonym i rok tak mam i jest igiełka.
A najlepiej odkręć zacisk wyczyść go ładnie tłoczek przesmaruj potem pomaluj i dopiero zakładaj. pozdrawiam |
surec Sympatyk FEFK Gdańsk | 2008-01-29 11:21:40 |
pavulonstudio BMW E34 M50B25 Bydgoszcz | 2008-01-29 13:42:55
Spoko a ewentualnie jaki kolor polecacie?? Moze szary albo srebrny?? Myslalem o srebrnym ale ciemnym lub popiel... Kolor jak ten ktorego zjadly myszy |