MotoNews.pl

Kupie dwa katalizatory metalowe do MV6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie interesuja mnie dwa katalizatory metalowe do MV6 jakies w dobrym albo bardzo dobrym stanie. Bo nowe tez nie sa az tak drogie wiec za uzywki mam nadzieje ze cena mnie rozsadna.

Cytat:
2008-01-29 22:09:58, homer171 pisze:
Tak jak w temacie interesuja mnie dwa katalizatory metalowe do MV6 jakies w dobrym albo bardzo dobrym stanie. Bo nowe tez nie sa az tak drogie wiec za uzywki mam nadzieje ze cena mnie rozsadna.

Skoro nowe nie są aż tak drogie to dlaczego chcesz używane?
Za stary jeden można dostać około 200zł.

O to chodzi ze starych nie mam. A teraz jak dzwonie i pytam to cena jakos rosnie w gore. Wczesniej mowa była o 200 zł a teraz juz jest 300-400 zł za metalowy do Omegi za sztuke. Albo to chodzi moze ze sie mowi do jakiego samochodu. Jak bym powiedział ze do Fiata Uno to moze wtedy cena by było nizsza. A jak zadzwonilem do JMJ to mi powiedział 440 za netto za metalowy za sztuke.

Drogi kolego!!

Masz motor w V potrzebujesz 2 katalizatorów z czego każdy musi być do pojemności 1500cm3 biorąc to razy 2 masz magiczne 3l. Dzwoniąc podawaj że potrzebujesz 2 katalizatorów do poj 1,5l i masz wtedy cenę bardzo dobrą ok 180zł za sztukę. Ja tak zrobiłem wstawiłem katy firmy AWG i sprawują się bardzo dobrze. Link do strony Katy sprawdzone

[ wiadomość edytowana przez: zorro22 dnia 2008-02-02 19:32:58 ]

Cytat:
2008-02-01 08:20:41, abigaz pisze:
Skoro nowe nie są aż tak drogie to dlaczego chcesz używane? Za stary jeden można dostać około 200zł.

abi za 200 wezme od ciebie każda ilość
ale od v6

Cytat:

Drogi kolego!!

Masz motor w V potrzebujesz 2 katalizatorów z czego każdy musi być do pojemności 1500cm3 biorąc to razy 2 masz magiczne 3l. Dzwoniąc podawaj że potrzebujesz 2 katalizatorów do poj 1,5l i masz wtedy cenę bardzo dobrą ok 180zł za sztukę. Ja tak zrobiłem wstawiłem katy firmy AWG i sprawują się bardzo dobrze. Link do strony Katy sprawdzone

wstawiles metalowe czy ceramiczne ?? jutro popatrze na te katy bo dzisiaj nie dam rady mam nadzieje ze cos dobiore. jak cos kupie w dobrej cenie to masz butelke na zlocie jak bedziesz.

stare katy "chodzą" po około 250 za 1 kg monolitu; najlepiej płacą za katy z mecenasa i bejcy. najsłabiej japońce i usa.

Metalowe bosala na allegro widziałem po 250 zł, badałem temat sądząc, że mam zapchane katy. Po wymontowaniu i ocenie wzrokowej zamontowałem zpowrotem do r6.

ps. karsnąłem się kawałek bez wydechu...., jeju co za dzwięk...., bebechy się człowiekowi trzęsą jak ten motor pracuje.... (o szybach u sąsiadów nie wspominając, hi hi....)

Ja swoje stare auto odpalalem bez wydechów. tylko kolektory i bez dolotu. alarmy na placu sie wlaczały.

zorro22
Wielkie dzieki za namiar własnie zamowiłem. Cena naprawde rewelacyjna taniej niz bym kupił uzywki.
Mam numer gg sprzedawcy - 2772189.

e-tlumiki

Cytat:
2008-02-02 21:43:01, fomin pisze:
abi za 200 wezme od ciebie każda ilość ale od v6

Ale ja pisałem o zużytych

Jak masz zuzyte (ale cale w srodku) po 200 zł to ja tez chetnie pare wezme.