(K) graty do argenty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lampę przednią od kierowcy (lewą) kierunek przedni lewy. grill przedni w bdb stanie oraz zderzak przedni w bdb stanie nr tel puśc sygnał oddzwonie 889 315 985

pisz do Bart128 może pójdzie na wymiane za jakies czesci do ritmo

ja mam. oddam za browce
na pewno mam lampy i kierunki, nie wiem czy jest atrapa

Cytat:
pisz do Bart128 może pójdzie na wymiane za jakies czesci do ritmo

gon sie leszczu

a serio to akurat zadnego z tych elementow o ktorych Mario pisal nie posiadam, poza tym Mario o ktora wersje argenty ci chodzi? mk1 czy mk2 ? bo zaden element o ktorym piszesz nie jest taki sam w wersji mk1 i mk2 lacznie z listewkami z nierdzewki naokolo lamp i atrapy, zawiasami maski itp.

troche czesci napewno bedzie mial wiktor z debicy{ wik na forum}

a tak przy okazji Mario czy ty jestes moze wlascicielem wisniowej argenty mk1 z lekko uszkodzonym przodem? byla pare lat temu taka ladna arga na allegro wlasnie z uszkodzonym przodem a elementy ktorych szukasz pasuja do tych uszkodzen o ile pamietam

tak czy inaczej pochwal sie autem wklej jakies zdjecia bo ciekawosc mnie zzera

Niestety to nie jest wiśniowa argenta, moja jest granatowa 82rok mam chromowaną obwódkę. Ogólny stan niezły 2000 na gaźniku nadczym bardzo ubolewam. Zdjęcia zrobie ale nic specjalnego. Niestety nie mam stałego dostępu do neta piszcie co macie tutaj i jakoś się rozliczymy argenta musi żyć to bedzie chyba mk2 zresztą nie wiem

jesli masz takie zderzaki, atrape , lampy i migacze z przodu to masz argente mk1{na co rowniez rocznik wskazuje, ale z tym bywa roznie}

jesli jednak twoja argenta wyglada tak to jest to mk2

Panowie czyli moja argenta to mk1 na 100 procent. Poszukajcie tych części i jak bedziecie mieli to piszcie tutaj podawajcie cene i dobijemy napewno targu. Troche mnie czas nagli bo sprzęt do 15 lutego musi być gotowy gdyż jade w trase.