Centraly zamek z Alledrogo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi prosze ludziska czy takie cus link jest cos warte? Ma zamykac i otwierac drzwi, zasiegu duzego miec nie musi absolutnie i tyle A, i wie ktos moze gdzie mozna dostac takie gumowe "rurki" czy tam peszle ktore sie montuje miedzy drzwiami a slupkiem jak nie ma tego seryjnie?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-02-01 19:08:05 ]

doloz troche kasy kup np os takiego klik klik
i kup silowniki do tego. niedosc ze bedziesz mial centrala to jeszcze alarm.

peszel itp graty dostaniesz w sklepie"elektrycznym" w Wawie musicie mieć tego pełno
Jeśli chodzi o centralke to powinna być OK a jedyne co może paść to sterownik od centralki(kumpel kupił na giełdzie cały zestaw za 35zł i po 2tyg. padł sterownik)

Od półtora roku mam podobny chiński central bez alarmu w kancie - używany wprawdzie mało intensywnie, ale nie ma z nim kłopotów.

Alarm mi srednio potrzebny jest (odpukac) ale pomyslimy. Dzieki

Ja mam centralny za 35zł od 4 lata i ciągnie spokojnie dalej a alarm do sterowania z pilota

Mam złe doświadczenie z najprostrzymi alarmami (bo samego centralnego nie montowałem zawsze z alarmem) Jakiś czas temu się wykosztowałem na Exusa, fakt że na standardowych siłownikach, ale działa zaje## nic nie przymarza nawet po myciu zimą (mój debilizm). Duża różnica nawet patrząc na centralke czy jakość pilotów w porównaniu do moich poprzednich. Jeszcze za krótko, żeby zachwalać ale narazie LUX

kup zamontuj na bezpośrednim kablu zasilającym i na bezpieczniku to wszystko polutować zamontować odpowiednio siłowniki i będzie śmigało ja montowałem już takie centrale kilka razy w maluchach seicento golfach hondach i działają do dziś zamontuj tak cięgna zeby nie konfliktowały z szyba czy reszta cięgien i jest looos...