Kręci ale nie odpala - nie słychać pompki paliwa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jak w temacie rozrusznik kręci ale nie odpala - nie słychać zeby pracowała pompka paliwa... jak ją mozna sprawdzić? juz mi się to samo działo kilka dni temu.. no i pewien mechanior go odpalil ze skrzynki bezpiecznikow i pompka o dziwo zaczeła działac..moze ktos mi powiedziec co z czym trzeba zewrzec zeby ją ruszyć?

na początku sprawdź bezpiecznik

bezpiecznik ok. udało mi się dziada uruchomić dalem zasilanie z 1---->5 w skrzynce pompka sie wlaczyla i odpalił.. i o dziwo pozniej palil za kazdym razem i sie pompka odzywała..nie rozumiem tego samochodu...wczesniej sie nawet na gaz nie dalo przelaczyc zeby z gazu odpalił

ehh za wczesnie go pochwaliłem..pół dnia palił, nawet pompka paliwa sie zalaczala sama. Odłączyłem na chwilę akumulator i znów to samo kręci kręci a nie odpala, na pych tez nie odpala, macie jakis pomysł?
pzdr

[ wiadomość edytowana przez: nyord dnia 2008-02-02 16:39:52 ]

up

podpowiedzcie mi gdzie szukac usterki

a szkrzynka bezpiecznikow

skrzynke bezpiecznikow przelutowywałem miesiac temu jak mi kierunki i wycieraczki padły.... w tej chwili jakby paliwo nie dochodziło, ale jak to sprawdzic

Nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie w mk4 za takie komedie odpowiadał przekażnik pompy paliwa - przelutowałem i z głowy