| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2008-02-03 17:08:32 Witam,
Normalnie jak sobie mysle w jakim kraju zyje to az mnie skreca, zwlaszcza jak sobie przypominam moj poranek. Jak co weekend jezdze na gielde sportowa by ojcu pomoc w sprzedawaniu sprzetu sportowego. Ide sobie niewyspany do samochodu, a na jego dachu cos sie roz.....alo bialego. Szybko sie przebudzilem i wkurzylem (narazie tylko wkurzylem). Okazalo sie ze jakis zjeb spuscil doniczke ceramiczna czy cos podobnego wprost na dach samochodu mojej narzeczonej. Szczescie w nieszczesciu ze na dachu nie ma zbyt wielkiej wgniotki, jedynie rysy sa powazne, ale to sobie zamaluje na wiosne na dzialce, golej blachy nie ma. Posprzatalem szczatki i wsiadam bedac juz lekko spozniony. Zamykam drzwi, a z tylu dobiega mnie dzwiek rozsypujacego sie szkla. Odwracam sie, a z tylu nie mam polowy szyby. "Co jest do k....y nedzy" sobie pomyslalem i w tym momencie sie wk...ilem i to porzadnie. Przejezdzala policja to ich zgarnalem i spisali wszystko, ale w sumie nic mi z tego, bo oczywiscie AC nie mam, bo za rok skladki mam nowa Omege Teraz musze wydac kase na cholernego szklarza i pewnie pojdzie troche na to, bo w koncu szyba jest grzana...
Generalnie brak mi slow na debili i wandali.... Na dokladke w sobote w mojej Omedze odmowila sobie wspolprace pompa paliwowa. Co za weekend.... pozdrawiam |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2008-02-03 23:28:46 no widzisz taki zywot, ale ciagle zachowuje optymizm Gorzej z moja mama, ktora od razu widzi zaglade swiata jak co sie zle dzieje
Z optymistycznych rzeczy, to w sobote z ojcem zrobilismy przekaznik i faktycznie byly to konektory odlutowane. Rene juz byla w pelni happy ze w koncu samochodzik w pelni sprawny i nie bedzie musiala kasy na niego wywalac (no poza tankowaniem), ale rano zmienila zdanie. Tylna szyba jest tansza od przedniej? ![]() |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-02-03 23:47:27 Do kombi 130 ![]() |
omegolotC30NE Czerwin | 2008-02-03 23:51:23 Fatboy82 w jakiej dzielnicy mieszkasz??? |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2008-02-04 00:50:38
Generalnie na Grochowie, aktualnie na Solcu (blisko centrum )
Jesli chodzi o szklarza, to mam bardzo dobrego i taniego. Juz u niego wymienialem przednia szybe i zrobil to bardzo dobrze i szybko, a wydalem za wszystko 380zl Jak na warszawskie warunki to malo Sama szyba kosztowala 250zl. Jutro bede do niego dzwonic i sie umowie jakos ![]() |
GrzegorS LOB MEMBER Opel Omega C kombi Łódź | 2008-02-23 21:56:13 Mój kolega Tomuś ma na to wszystko uniwersalne określenie :
cyt."bo to polaczkowo jest "
powoli zaczynam mu przyznawać rację |