Tarcze i klocki scoupe m

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam szukam znalazlem na allegro klocki-http://allegro.pl/item306494475_klocki_hamulcowe_hyundai_pony_accent_lantra_scoupe.html--i-tarcze---http://allegro.pl/item306495434_tarcze_hamulcowe_hyundai_accent_excel_pony_s_coupe.html
chce sie dowiedziec czy sa warte zakupu wiecie cos o nich???? moze ltos na nich jezdzi????

To są jakieś "NO NAME" więc trudno coś powiedzieć. W Scoupe jest kilka rodzajów klocków i raczej bez wzoru nie radzę kupować.

tzn-to-wyglada-tak-ze-ten-sklep-jest-w-poznaniu-tan-gzie-nieszkan--sa-to-klocki-koreanskie-a-gosc-na-jeszcze-klocki-japonskie-Kashiyama do wyżej wymienionych modeli.Cena japońskich klocków to 58zł.

A nie lepiej kupić ETF za około 75 zł i mieć klocki sprawdzonej firmy?

to-noja-pierwsza-wyniana-wiec-sie-pytan-jak-nowisz-ze-sa-sprawdzone-i-dobre-to-si-a-jaki-tarcze????

Cytat:
2008-02-04 22:18:23, maniek200583 pisze:
to-noja-pierwsza-wyniana-wiec-sie-pytan-jak-nowisz-ze-sa-sprawdzone-i-dobre-to-si-a-jaki-tarcze????

Z tańszych polecam SAKURE.
Około 55 zł za sztuke. Sporo tego sprzedaję i jeszcze nikt nie narzekał. Ale najgorsze dla Ciebie będzie to, że przy wymianie tarcz musisz nastawić się na nowe łożyska. A to jest koszt około 110 zł(SKF) na strone

dlaczego-nowe-lozyska????nozesz-wyjasnic-?

Cytat:
2008-02-06 07:13:38, maniek200583 pisze:
dlaczego-nowe-lozyska????nozesz-wyjasnic-?

W naszych kochanych wynalazkach aby wyjąć tarcze trzeba zdjąć calą piaste i wybić łożysko. Konkretnie są 2 łożyska a tarcza jakby pomiędzy nimi. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć ale tak jest i już

ale-to-dziwne-bo-jak-wynienialen-szpilki-to-po-zdjeciu-piasty-tarczy-do-zejscia-przeszkadzala-tylko-szczeka-hyba-ze-czegos-niezauwazylen

Tutaj masz rysunek

[ wiadomość edytowana przez: BartBartez dnia 2008-02-06 12:32:36 ]

nie-wien-juz-san-ale-skoro-tak-to-znow-wydatek-hehe-

Cytat:
2008-02-06 12:53:16, maniek200583 pisze:
nie-wien-juz-san-ale-skoro-tak-to-znow-wydatek-hehe-

Cały urok hultaja

ALE-NOGLBYN-PRZYSIAC-ZE-JAK-SCIAGLEN-PIASTE-TO-TARCZ-LUZNO-LATALA-HEHE-A-POWIEC-NI-HULTAJ-POWINIEN-ODCIAC-ZAPLON-PO-PRZEKROCZENIU-6000OBR-TAK?-CZY-NIE?-BO-JA-DOJECHALEN-DO-7000-I-NIEODCIELO

Cytat:
2008-02-06 14:10:46, maniek200583 pisze:
ALE-NOGLBYN-PRZYSIAC-ZE-JAK-SCIAGLEN-PIASTE-TO-TARCZ-LUZNO-LATALA-HEHE-A-POWIEC-NI-HULTAJ-POWINIEN-ODCIAC-ZAPLON-PO-PRZEKROCZENIU-6000OBR-TAK?-CZY-NIE?-BO-JA-DOJECHALEN-DO-7000-I-NIEODCIELO

Dokładnie nie wiem bo ja mam automata i po prostu przerzucał kiedyś przy 6000. po modyfikacjach przerzuca przy 6500
Wydaje mi się że powinien odciąć przy 6200, ale może ktoś coś mieszał w elektronice i zdjął blokade?

niewien-ale-tak-na-chwile-dojechalen-do-7000-i-nic-slinik-tylk-zadrzal-jak-w-nustangu