[S] Fiat 127 Combi 1050

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, sprzedam Fiata 127 Combi. W stanie raczej do odrestaurowania. Autko jest na chodzie ma ważne OC do września i badania do października. Wszelkie pytania i informacje pod gg 4607794 lub kom 888 454 988. Sprzedaję bo nie mam kiedy i gdzie go robić.

podaj cene bo zły mod zablokuje

Wywoławcza 1000 zł Biorę pod uwagę zamianę, lub wszelkie inne argumenty Cena też jest troche z przymrużeniem oka

I co nikt nie chce mieć takiego wyjątkowego auta?

A foto jakieś??

są tu www.youngtimer.pl/board/viewtopic.php?id=3464 lub na forum fiata 127

Wstępnie mi się podoba, a jakieś dokladniejsze foto, tzn. stanu blacharskiego?? jak z mechaniką?? do kiedy oc i przegląd??

Przeczytaj dokładnie to co jest napisane w tamtym poście. Blache widać z grubsza, drzwi do wymiany i maska przednia. Klapa też jest podżarta ale tego raczej nie da się zdobyć więc trzeba by ją odbudować. Podłoga jest niezła jak na te lata. Nie było przy niej nic dłubane więc dobry materiał. Próg z przodu z lewej strony pod zakończeniem błotnika ma dziurę. Z tyłu po otwarciu klapy w okolicach zamka są dziury. Po za tym przód bardzo zdrowy - moze dla tego że ma założone nadkola plastikowe od wewnątrz. Nie ma co ukrywać, auto nowe nie jest , ale za to jakie wyjątkowe

Co do OC i badań to czytać!! przecież na początku tego postu napisałem wyraźnie.

[ wiadomość edytowana przez: karrol dnia 2008-02-17 18:08:04 ]

Odświeżam Chętnie zamienię na Fiata 125p

Sprzedany!!