Fotki z wyprawy na pewne złomowisko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka jako ze dzis troche jezdzilem z kolega trafilismy na skarbnice czesci na zlomie jak sie okazalo samochody te zostaly zabrane za pijanstwo lub w inny sposob zabrane za jakas kare ....

Image Hosted by ImageShack.us

Zobaczcie w tle dwa czarne....

ten maluch jest w bdb stanie nie ma miejsc na boczne mocowania zderzaka ma ramki i kliny w bdb stanie

ten maluch jest w rewelacyjnym stanie ma ciekawe listwy oraz wnetrze.....

Reszta fot zamieszcze za chwile

o masakra tego bordo na alu to bym połknoł jadę tam masakra tyle maluszków ma się zmarnowac olabboga Mariusz dawaj jescze fotki

[ wiadomość edytowana przez: arbuz81 dnia 2008-02-05 23:49:03 ]

Ul. Świerszcza, przy torach, niedaleko fabryki ciągników na Ursusie?

Dla Nasz ciekawe dla "ludzi" złom do przerobienia na przysłowiowe żyletki.......

kolejne

tam jest brown a fotele z niego byly w innym malcu

bambino w stanie bdb jeszcze.....

ten maluszek jak wspomnialem w bdb stanie

niewiem ktory to rocznik ale widac ze bardzoooooo stary

ten sam maluch

mialem zalozyc osobny watek juz dawno ale skoro sam sie pojawil...
Stratford, Ontario, Kanada:

To moj temat a psik zart

kolejne....:

Zielone wnetrze

do wyboru do koloru........

niedlugo kolejne....

ten obok warbordzini to tez super stan widac jeden a zielona tapicere ale skupisko ze tam jadę to juz wiadomo

w Rybniku też jest taki parking, klasyk na klasyku, ale oglądać zza płota nawet nie można, bo to teren policji i zaraz przeganiają, jak pytałem o części to koleś sie tylko uśmiał... to nie jest takie proste, no chyba że na tym parkingu jest inaczej??

ale masakra przeciez to wszystko i tak na miazgę idzie co im po paru detalach czy wnetrzu :/

prawo mówi ze po 10 latach dopiero mozna coś z tym robić wiec ogólnie to kicha straszna, puki prawo sie nie zmieni takie rzeczy bedą ginać, dla nas to klasyki a dla innych maluch który ma 25 lat czyli złom

maluch w tle ma wnetrze red moj towrzysz mnie sapytal " co ona taki czerwony w srodku".....

ciekawa naklejka......

stan bdb...

siakas fajna fota wyszla z K800 wrescie :p

ten maluch ma ledwoco polozony lakier

j/w

Jedziemy sie wlamywac Wojsko granaty karabiny wszystko zorganizuje

ja tam saperke biorę hehehe

w katowicach tez bylem na takim parkingu
plac jak dwa boiska pilkarskie i mnoooostwo maluchow klasykow elegantow do wybory do koloru

nic sie nie da z niego wyjac

Cytat:
2008-02-06 01:51:20, bartong44 pisze: nic sie nie da z niego wyjac

no i tu kurwica człowieka ogarnia..

o ile wiem auta z parkingow policyjnych musza odstac swoje , chyba 2 lata jesli nikt sie po nie nie zglosi i potem ida na przetarg jesli maja jakas wartosc, sam kupilem kiedys z takiego przetargu silnik za 100zl bylo tez porshe 928 za 12 tysiecy zlotych w niezlym stanie{3 razy taniej niz srednia rynkowa} ale walilo trupem w srodku , nie wiem tylko czy na fiaty 126 ktos bedzie robil przetarg..... raczej huta i papa.

edit: popatrzylem na ceny 928, potanialy ale wtedy to byla mega okazja

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-02-06 08:34:49 ]

Nie mowcie, ze sie nie da - a Lajkonik?

Ja spróbuje u siebie znajomego psa zapytać jak sprawa wygląda, bo szkoda żeby takie cuda na przetop poszły

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2008-02-06 11:54:23 ]

Na tym parkingu depozytowym stał mój malec przez 2 dni... Zagadywałem tam pracowników i nic nie da się absolutnie wyjąć z tych aut... Jedyne co udało mi się dowiedzieć, to to że oni współpracują ze stacją demontażu i szrotem w jednym, i jest możliwość umówienia się na konkretny element z konkretnego pojazdu. Szkopuł tylko w tym że ceny mają generalnie trochę kosmiczne... np. alternator z oblachowaniem i wiatrakiem do maluszka kosztuje u nich 160zł...
Co do legalnego kupna całego samochodu, to jest problem, bo oni rzadko kiedy wystawiają je do licytacji, a najczęściej jest ona już z góry ustawiona. Szkoda tych maluszków, widok sznurka ciągnących się kolorowo maluszków pod płotem aż prawie po horyzont i świadomość że po 99% nikt już nie nie wróci, jest bardzo przygnębiający... Nikomu nie opłaca się płacić 360zł za odholowanie maluszka i 24zł za każdą dobę parkingową...