[S] slinik 1.1 + skrzynia CC700

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ moje plany uległy zmianie sprzedam silnik 1.1 + flansze alu wycentrowaną pod skrzynie CC 700 + skrzynia od CC 700.
Silnik z wiązką i komuterem, brak kolektora wydechowego, altka i rozrusznika. Koło zamachowe przerobione juz pod sprzęgło od 900. Przebieg silnika ok 70 tyś. Do tego skrzynia ze zmienionym dyfrem żeby zęby zabierały w prawo a nie w lewo jak to w seryjnych skrzyniach od CC 700. Skrzynia obecnie jest w częściach. Została rozłożona do piaskowania obudowy, trzeba by ja sobie tylko złożyć (ewentualnie za mała dopłatą moge ja poskładać). Zrobione inne mocowanie skrzyni biegów na poduszki od BISa (poduszki nowe), które przykrecana sa w fabryczne miejsce po nawierceniu dodatkowego otworu. Do tego półośki z przegóbami z CC 700. Zrobione nowe obudowy łożysk tylnych kół + nowe łożyska, przykrecane w fabryczne miejsca do wahacza żeby założyć półoski z przegóbami od CC 700.
Tak naprawde jeszcze sporo części do tego.
Cena za wszystko to 2 tys. Dla zainteresowanych prosz pisać na maila stefan_pn@o2.pl, lub na GG 2993164 albo telefonicznie 508 362 508. Tu na forum raczej ostatnio nie bywam wiec proszę raczej nie pisać na PRIV. W całym tym zestawie żeby go zamontować jest kilka przeróbek, które postaram sie wytłumaczyć zainteresowanym zakupem. w razie czego posiadam też foto.
Pozdrawiam

A ile za skrzynie z flanszą?

wiesz co odezwij sie na gg do mnie to dokladnie sie dogadamy

up

jak ktoś chętny to proponować ceny a zapewne sie dogadamy

sprawa mega pilna cena za wszystko 1500