MotoNews.pl
5 Sprężyny GT Cupline.Warto kupić? (205929/45)

Sprężyny GT Cupline.Warto kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
[A] http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=309402777 zastanawiam sie czy warto zainwestować w takie sprężyny,może ktoś posiada lub posiadał takie i wie coś na temat.Z góry dziękuje

Warto i nie warto Sprężyny mają wady i zalety na tych spręzynach odczujesz kazdą dziure zawieszenie bedziesz miał sztywne, a co do tego to napewno bedziesz zaliczał niektóre pagurki i krawężniki co może doprowadzic że cos urwiesz, ale plus jest tego że autko niskie fajnie wygląda i lepiej sie trzyma drogi

Cytat:
2008-02-10 22:01:16, Mr_Utek pisze:
Warto i nie warto Sprężyny mają wady i zalety na tych spręzynach odczujesz kazdą dziure zawieszenie bedziesz miał sztywne, a co do tego to napewno bedziesz zaliczał niektóre pagurki i krawężniki co może doprowadzic że cos urwiesz, ale plus jest tego że autko niskie fajnie wygląda i lepiej sie trzyma drogi

Po to sie raczej kupuje sportowe sprezyny. A co do tych sprezyn pare osob tutaj zapewne ich uzywa oni sie wypowiedza na ich temat. Jamexy podobno sa do .upy patrzac na cene to mozna wywnioskowac ze te tez nie halo.

lepiej poszukaj czegoś używanego znanej marki niż to cudo. jakość do bani, deklarowanego bniżenia nie trzyma ..

Cytat:
2008-02-10 22:45:26, VinCe pisze:
lepiej poszukaj czegoś używanego znanej marki niż to cudo. jakość do bani, deklarowanego bniżenia nie trzyma ..

i własnie o taką odpowiedz mi chodziło. Tak właśnie myslałem że lepiej dołożyc i kupić coś znanego.

trzeba szukac...
mi sie udalo kupic eibachy na allegro za 270zl nowki

moim zdaniem jesli sa nowe to okej takich rzeczy raczej nie kupuje sie uzywanych ta firma nie jest tak znana ale krawezniki czy studzienki mozna zaliczyc tez na innym zawieszeniu jesli ma trzymac sie na zakretach byc niski to niestety cos za cos musi byc sztywny

Jak będziesz chciał to za ok 2 tygodnie będe miał na sprzedaż Eibachy z pakietu forda do mkV/VI. Co do ceny to do uzgodnienia

Cytat:
2008-02-11 19:27:52, mativ8 pisze:
Jak będziesz chciał to za ok 2 tygodnie będe miał na sprzedaż Eibachy z pakietu forda do mkV/VI. Co do ceny to do uzgodnienia

nie ukrywam że byłbym zainteresowany