[SENATOR] komputer pokładowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..Pytanie za 100 punktów

Czy jak niema fabrycznie to można założyć komputer pokładowy taki orginalny do Senatorka
To znaczy zasadniczo najważniejsza sprawa czy instalacja jest przygotowana bo reszta to raczej pikuś

maxsped

[ wiadomość edytowana przez: Forest dnia 2008-02-12 05:20:51 ]
[ powód edycji: temat ]

Witam , Maxsped pod zegarkiem powinieneś mieć przygotowaną wtyczkę do wpięcia kompa (długa wąska i żółta ), jedynie trzeba zwrócić uwagę przy kupnie kompa aby miał odpowiednią kostkę do danego typu silnika.

Pozdrawiam Szajba

Dobra ale jak nie masz kompa to nie masz chyba też wszystkich czujników także bedą ci świecić błęgy chyba ze w Seniach jest inaczej...

to są senie bez kompa?

...............

Cytat:
to są senie bez kompa?

Bez kompa to mało powiedziane

Mój to wogóle jakiś ewenement ...

jest w manualu niema skór,,,,, elektrycznych foteli,,,,niema el szyberdachu ,,,nawet żadnej szyby elektrycznej,,,same korby

niema komputera ani regulacji zawieszenia niema nawet cyfrowych liczników ..

Tak wię mam Senatora w wersji Golas

maxsped

Cytat:
2008-02-11 22:01:19, bubuja1 pisze:
Dobra ale jak nie masz kompa to nie masz chyba też wszystkich czujników także bedą ci świecić błęgy chyba ze w Seniach jest inaczej...

Witam w seniach jest jeden czujnik od temp. otoczenia (i to trzeba kupić) reszta informacji zbierana jest z jednostki centralnej.

Pozdrawiam Szajba

maxsped a moze wzieles bialego seniora z trojmiasta?

EJ no cos ty

Jaki BIAŁY

Śliczny złoty z Piły wzięty

aha no bo tutaj byl taki bialy golas ze az zal

Ja to niemam pojecia ..

Jak taki standart auta ..wyższa klasa średnia ,, nawet na tamte czasy mogla byc taka łysa,,

Żona ma chamade z 1993 roku i 3 razy bardziej wypasiona jak mój Senio

maxsped