[K] szelki schroth 3pkt niebieskie bezwładnościowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - poszukuję trzypunktowych szelek schrotha w wersji do lansu, z bezwładnościową rolką (nie elektryczną), interesuje mnie kolor niebieski, jeden komplet (na jednego człowieka, jeden już mam i szukam drugiego kompletu do pary).

Aha, oczywiście w jak najrozsądniejszej cenie.

Pozdrawiam,
js

Mam ale bez napinacza na sztywno -niebieskie jak cos to priv
pozdr

Hmmm... Będę miał na uwadze, jeśli przez dłuższy czas nie kupię bezwładnościowej.

W ogóle to takie teoretyczne pytanie - czy elektronapinacz w schrothach w pozycji odblokowanej działa jak rolka bezwładnościowa?

mam 150 z wysyłką stan bardzo dobry foty mogę zpodac wieczorem .

jesli bedziesz mial okazje kupic tanio sztywne to kup, znajdz potem jakies zwykle bezwladnosciowe pasy i przeloz rolke, to jest bardzo łatwe do zrobienia, tak mam u siebie tylko nie owteiraj tej rolki od strony sprezyny

tez mam sztywne, w db stanie jak cos to pisz do mnie,
tak jak bimber pisze przeloz sobie rolke ze zwyklych pasow.

i rolka będzie działać w poziomie a nie w pionie ??

jeden grzyb

Cytat:
2008-02-13 09:17:00, Rino125p pisze:
jeden grzyb

oj chyba nie jeden grzyb jednak...
[addsig - sorki się literówka walła]

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2008-02-13 09:52:31 ]

Cytat:
2008-02-13 08:51:41, bimber1 pisze:
jesli bedziesz mial okazje kupic tanio sztywne to kup, znajdz potem jakies zwykle bezwladnosciowe pasy i przeloz rolke, to jest bardzo łatwe do zrobienia, tak mam u siebie tylko nie owteiraj tej rolki od strony sprezyny

oj czyżbyś miał przygodę ze sprężyną, hehe ja ostatnio taką poskładałem jak mi prawie w twarz walneła, trzeba wziaść ja sposobem i sie da to poskładać

Hmmm... Wiem, że taśmę w rolce bezwładnościowej da się wymienić, ale po pierwsze nie chcę grzebać w czymś, od czego ma zależeć bezpieczeństwo, bo jeszcze mógłbym coś schrzanić. Po drugie jakoś jeszcze nie spotkałem się z taką rolką od typowych bezwładnościowych pasów ramieniowo-biodrowych, która nie byłaby "zatrzaśnięta" poza wąskim przedziałem odchyłów od typowej pozycji montażu w pionie.

Podsumowując - Poldrive, czekam na zdjęcia, chociaż nie ukrywam, że mam nadzieję na jakąś delikatną choćby możliwość negocjacji ceny...

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2008-02-13 12:25:17 ]

przygode ze sprezyna mialem, oj mialem hehhehe, otwoerajac rolke od drugiej strony nie ma ryzyka ze zle zlorzysz, to jest banalnie proste, fakt rolka musi byc w pione potem, mnie sie udalo ja tak zamontowac

Rina baranie po co sprzedajesz pasy ?? co bedziesz mial w rajdowce ??

Cytat:
2008-02-13 15:09:10, bimber1 pisze:
Rina baranie po co sprzedajesz pasy ?? co bedziesz mial w rajdowce ??

STAWIAM NA SZNUREK OD SNOPOWIĄZAŁKI
PRZEPRASZAM ZA OT

Tu masz tanio, trzecie najwyżej sprzedasz
KLIK