I`ll be back!!!!!......Gateway in Trondheim!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..Witam..a raczej do usłyszenia!...

W niedziele wyjezdzam do Norwegii...w celach widomych;];]...i wracam w sierpniu...do tego czasu prawdopodobnie "znikne" z F&F..a szkoda...

..mam nadzieje ze wszytkie rozpoczete przez was modyfikacje, zabawa w rasowanie..remonty i inne inicjatywy udadza sie tak jak sobie tego zyczycie)...mam nadzieje ze jak wróce poczytam sobie co nieco nowego na ich temat ..na forum!

..mam nadzieje ze i fiat 125 Special od remiasa poczeka na mnie...tak jaak sie zdeklarowałem..biore go na 100%..chyba ze niestety jakims zbiegiem okoliczności, przepadnie..a szkoda by było...

..mam nadzieje ze uda poznac mi sie ciekawych ludzi równie "walnietnych" na temat motoryzacji ja wy;]...i oczywiscie bede sławił F&F na dalekiej północy jak sie da.....swoja droga, tak daleko to NAS jeszcze nie było)..jak dorwe jakies drewno...scyzoryk w reke..i..." QbaLetek...F&F Member...TU BYŁEM!!!"

...powodzenia....i do usłyszenia!

Qba

P.S....a to fota z okolic Stejnkier.....tam gdzie bede))

ślicznie)

Bylem na wczasach w Norwegii, bardzo ladny kraj, w lesie kolo domku gdzie mieszkalismy bylo dzikie zlomowisko poza tym zabojcze drogi, ogolnie spoko. Trzymam kciuki!

udanej podrozy i czekam na rozwiniecie tematu 125 Special po powrocie.

.....połowe z was odwiedze jak bede teraz jechał;];]

..tyle ze jade w nocy....odwiedze kielce..Łudż,Piotrków,poznań,szczecin...trabne wam;];]

pozdr.
Qba

Zycze miłego wypoczynku, ciesze się ze się zajmiesz tym fiatem, odemnie masz taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego plusa
pozdr

Cytat:
Zycze miłego wypoczynku

...dzieki...ale jade do roboty))...zbierac truskawki..wiec raczej o odpoczynku nie mam mowy)...wróce z uczuleniem na truskawki...pewne)

pozdr.

Ehh ale jakby niebylo zwiedzisz inny kraj no i przyplyw gotówki, milych zbiorów zycze

Cytat:
2003-07-11 21:42:23, qbaletek pisze:
..Witam..a raczej do usłyszenia!...

P.S....a to fota z okolic Stejnkier.....tam gdzie bede))

A beda fiordy ci z reki jadly?

Witam!
powodzenia i duzych zarobkow. Mam nadzieje, ze robote masz pewna i ze bedziesz mal duzko kasy po powrocie potrzebna do wiadomych celow....

Pozdr.
from England

Seba

..za dwie godziny wyruszam w Polske..a potem skandynawia!...

...no to narazie!

Witam!!

Jestem juz na miejscu i po dwuch dniach zapieprzu na polu truskawek mam dosc!!
Kto by przypuszczal ze tu 255 km od kola podbiegunowego bedzie w cieniu 34 stopnie...a ja zbieram te czerwone klejace cholerstwa,na otwartym polu!!!...'

Co do drogi....1800 km...non stop bez spania...poza 3 godzinami na promie!..jak dojechalem zezygalem sie ze zmeczenia! to jest horror! taka trasa bez zmiennika....no tak ale po drodze troche sobie poogldaem bry!!...klasyki jak sie patrzy..jeszcze tak odpieprzonych bryk nie widziaem....jeden ze zbieraczy dojecha tu z Zabrza.....126p!!!!!

Obled!!...jak on sie pod te gory wdrapal!!!

Pozatym nie moge sie juz doczekac mojego)) fiacika 125 special!!...ufff....

Pozdrowionka z FØLING....somewere in northen Norway!!!

Do uslyszenia!

oooo...witamy
wazne ze dotarłes cały i zdrowy i nic sie po drodze zlego nie stało.
Uzbieraj duzo truskawek i sie nie obijaj zeby bylo peso na 128

witamy. powodzenia w pracy.....

Daj znac kim jest ten zbieracz z zabrza moze znam..moze byc na priv...