| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2003-07-12 00:14:10 Wspólczucie, dobrze ze tobie nic sie nie stalo (oprócz guza) mam nadzieje ze szybko zrobisz bolida |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-07-12 00:18:45 Współczucia!!!
jestem ciekaw konstrukcji całej klatki No to teraz całe F&F czeka do środy!!! Powodzenia!! |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-07-12 00:19:04 i to jest właśnie najśmieśniejsze (najtragiczniejsze) w życiu... człowiek dopieprza na granicy ryzyka , bierze ciasno winkle , a dzwon spotyka go w banalnym momencie!! ja się o tyle cieszę (głupiemu radość...), że wszystkie moje stłuczki miały miejsce w czasie upalania, choć przyznam, że część z nich na drogach publicznych |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2003-07-12 00:40:37 mam nadzieje ze furke uda sie szybko zreanimowac no i ze wpadniesz na zlot w Borkach pozdrawiam ZoLtaR [ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2003-07-12 00:42:11 ] |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-07-12 01:12:10 No to powodzenia przy rekonstrukcji!!! Gliny to jednak są skurw....
, pozdrawiam |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-07-12 12:39:17 A nieprawda, jak ja rozbiłem honde to mi niezabrali. A koszt napraw zamknął się w 9 tyś zł |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2003-07-12 12:46:30 to dziwne bo z tego co się orientuję muszą zabrać.. zresztą jest to logiczne bo pojazd nie jest sprawny i powoduje zagrożenie ruchu (gdyby nim pojechać |
Corel Zabrze | 2003-07-12 13:43:22 Dobrze przynajmniej, ze za czesci malo zaplacisz. Ja to mam takiego pecha, ze jak sie na bok wywalilem to za same czesc dalem 800 |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-07-12 14:02:03
hmm więc nie jeździj jak jesteś upalony |
her_us 126p Jelenia Góra | 2003-07-12 14:26:05 Jak ja mialem dzwona to mi zabrali a praktycznie tylko przednia szyba byla zbita,nic pozatym.A i jeszcze jedno powypadkowy przeglad kosztuje prawie 200zl |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2003-07-12 20:04:49 Ale jestem zjebany....
Wlasnie rozebralem do konca przod samochodu oraz kupilem wszystkie niezbedne blachy, czyli przedni pas, tzw. krotka podloge bagaznika (czesc podlogi, ktora schodzi do kola zapasowego - wiecie o czym mowie...), oba blotniki oraz - przy okazji - obydwie poduszki pod silnik. Za wszystko zaplacilem 165zl. Do tego dojdzie jeszcze napewno maska za jakies 70zl, worek na spryskiwacz, bo stary sie przecial, chlodnica i chyba przy okazji pompa hamulcowa, chociaz ta nie ucierpiala, ale po rozbiorce calego przodu, ktory teraz zaczyna sie na amortyzatorach i drazkach kierowniczych i gdzie wyraznie widac przekladnie kierownicza oraz pompe hamulcowa, z tej ostatniej jednak sie saczy, a jest wiekowa. Wiec pewnie ja od razu wymienie cala. Podloga - jak pisalem wczensiej - juz jest prosta, ale do srody nie ma szans na skonczenie... W przendim pasie od razu zrobilem wloty na chlodnice, a w podlodze wycialem podstawke pod akumulator. I tak moge pracowac - dostep zajebisty i nie trzeba sie gimnastykowac z diaxem, czy wejdzie, czy nie W kazdymr azie jest jeszcze od pyty roboty... Jak cos ruszy to napisze... Na razie kumpel wyjechal na weekend i dopiero w poniedzialek sie wezmie za dalsze naprawy.... |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-07-12 23:05:40 kurde ja tez czesto robie tak jak ty zrobileś, jak nie widze nic w lusterkach to sie oglądam za siebie. ![]() |
Wyrwizab (M) x | 2003-07-13 11:53:07
Mialem juz z 10 stluczek i nigdy nie zabrali dowodu, nawet w jednym przypadku autko poszlo do kasacji. Mowia jedynie czy dopuszczaja autko do ruchu - jesli nie to musisz scholowac lub na lawetke. |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-07-13 12:06:22 żuraw szkoda troszke autka ale myśle że dałeś rade go abudować to dasz rade i odbudować |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2003-07-13 13:31:40 Spox Bylem dzisiaj na Slomczynie i udalo mi sie wyrwac ostatnia chlodnice dokladnie taka sama jak mialem, czyli polonez Truck z dwoma wiatrakami. poza tym - jak pisalem wczesniej - wszystkie blachy juz sa, a przod zostanie nieco przebudowany - m.in pojawi sie dodatkowy wlot w przendim pasie na chlodnice, akumulator zostanie przeniesiony w inne miejsce (wlasciwie juz bykl, ale nie zdazylem sie tym nacieszyc) tak, ze do bagaznika poziomo wejdzie jeszcze kolo zapasowe. A cha - no i elektryke w koncu zrobie tak jak trzeba, a nie jakas popierdulke do chlodnicy i wiatrakow, czyli wszystko na bezpiecznikach oraz dwupozycyjn wlacznik w kabinie z kontrolkami wlaczonych wiatrakow (kazdy oddzielnie, bo teraz mialem na szybko zrobiony wlacznik z palca na obydwa na raz). Acha - no jakas siateczka pewnie i jakies wyloty na masce, ale jeszcze dokladnie nie wiem jakie. Moze macie jakies zdjecia wlotow lub wylotow na masce (bo w sumie zawsze wlot mozna odwrocic i bedzie wylot |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-07-13 14:04:57 korzystajac z przykrego tematu chciałbym zapytac czy odleglosc pomiedzy przednim pasem a ta drugą scianka gdzie wycina sie wylot jest taka sama w kaszlach starszych i nowszych bo wiem ze po ktoryms tam roku pozmieniali przednie blachy i chyba wydaje mi sie ze przedni pas w nowszych modelach jest wysuniety bardziej do przodu
bo nie wiem czy wejdzie mi taka chlodnica z jaka ma zuraw ps. ile kosztowala na gieldzie i zarzuciłbys jej wymiarami |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-07-13 14:11:24 a tak wogole to wrzucilbys zuraw jakies fotki twojego malana jak skonczysz bo ciekawi mnie jak on wyglada i co tam masz porobione
|
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2003-07-13 14:21:13 |