[s] nowe czesci do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesci fabryczne (prlowskie) z zappasów gdy smigalem na codzien swapem

choinka do skrzyni - 60zl

półoś - 60zl

zabierakmi 2 szt - 25zl

lozyska skrzyni (nie jest to komplet ale jest ich tam sporo) i lozyska inne maluchowskie - okolo 20 szt - 100zl

a masz jakieś fotki? jeśli to faktycznie oryginał fiat to klepie choinke

moge cyknac. sa to na pewno oryginaly bo rzemiosla bym sam do siebie niekupowal.zostalo mi to z wielu akucji jakie wygrywalem na allegro z prlowskimi czesciami.zauwaz ze teraz rzemiuosloa na allegro sa po 80zl..

do tegop wszytskiego dochodza

ramki okien drzwi (szyb)z uszczlami -mam 2 jedna wewnetrzna jedna zewnetrzna. nowe w foklii - 20/szt

alternator z 903 NOWY marelli (zalozylem go na 1 dzien a na drugi dorwalem nowy z seja) - 100zl

zderzaki przod i tyl. raczej bez mocowan. Stan gitara i raczej dostane dobra cene na allegro - ale najpierw puszcze ja po forum moze sie znajdzie chetny - 250zl

wlasnie jestem u rodzicow i info dla Parnela (i innych) znalazlem druga pols nowa wiec jest komplet.

a tu jeszcze przy okazji link do moich roznych aukcji - dobre i tanie tajle do fordow i grupy vw

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2008-02-19 13:13:54 ]
[ powód edycji: był i nie ma :) ]

choinka zaklepana

zderzaki tez

polosie 2 szt - 100zl/komplet

jakktos wezmie do polosi lozyska to wsyztskie jakie mam puszcvze za 8 dyszek.

ja bym wzial te ramki szyb ale nie wiem czy ma to znaczenie ktore drzwi? potrzebuje do tych od kierowcy

chyba ma bo to jest tak ze jedna jest od kieorwcy srodek a druga pasazera zewantrz.

witam jestem zainteresowany choinka i poloskami

jako ze kolega wojti odezwal sie po malej przerwie ale byl pierwszy i bieze tez lozyska to do niego idzie paczka. Takze zeby niebylo nieprzyjemnosci. pozdr

kaska wplacona wiec

choinka
polosie
lozyska

SPrzedane

ramki okien drzwi (szyb)z uszczlami -mam 2 jedna wewnetrzna jedna zewnetrzna. nowe w foklii - 20/szt

alternator z 903 NOWY marelli (zalozylem go na 1 dzien a na drugi dorwalem nowy z seja) - 100zl

dogrzebane

kolo zamachowe z 899 seria - 30zl

pompa wody 903/899 uzywka - 20zl

zamek "torino" bez kluczyka - ale ja do swojego w swapie dobralem z jakis uzywanych wiec problemow tez niebedzie. wypolerowany na lustro za 120 lub taki jaki jest czarny za 80zl

plastykowy zamek tylnej klapy bez kluczyka (ten plaski) rzadko spotykany - 60zl

pokaż pompe, klepie jak by co

no to moja w lepsiejszym stanie, a masz jeszcze jakies części do 903/899 ??

a jak to oceniles? wazne ze nie kapie, mam 2 na zapasie i juz czas je pozegnac.

mam nowy altek

kolo

kopolke wtrysku z calym dolotem i pucha na filter

fota nie wszystko pokazuje, chciałem mniej ujebaną i bez rudej w środku, moja jest lepsiejsza więc już sobie ją zostawiam. Altek już mam zregenerowany, więc nie potrzebuje, jak się wkur*** na gaźnik to będę myślał o wtrysku, jak coś ciekawego jeszcze masz to pisz

hehe niepamietam raczejto chyba wsio