| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Raptus Libiąż | 2008-02-18 15:02:49 Potrzebuje wszystko o toyota carina 1.6, 1.8, 2.0 wszystkie w wersji GTSi(liftback). Jestem na kupnie tego autka, a przynajmniej któregoś z pośród nich. Nikt nie umie mi powiedzieć nic o tych toyotach. Ceny części, silniki(moc), utrzymanie takiego auta, awaryjność. Na stronach polskich fun i itp., wymieniają tylko gti, gli itp. Spotkałem te auta na stronach holenderskich, szwajcarskich niemieckich. Na 100% nie były sprzedawane u nas w Polsce. Jeżeli jednak były produkowane w Japonii to jest to dla mnie dyskwalifikacja ze względu na ceny części zamiennych.
Pozdrawiam null |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2008-02-19 15:53:43
Masz bardzo błędne myślenie o japońskich elementach których na dobrą sprawę nie trzeba zmieniać w odróżnieniu od europejskich zamienników.Dużo osób żyje w takiej ciemnocie i przekazuje ją dalej nieswiadomie zniechęcając innych do zakupu.Na Twoim miejscu szukałbym tylko japońskiej wersji.Napisz może do czego chcesz używać samochodu a koledzy podpowiedzą która wersja bedzie do tego najlepsza i dlaczego. |