Polo sekwencja gasnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam problem posiadam vw polo 99r zalozylem sekwencje kme listwa wtryskowa valtek zółta dysze 1,9 silnik 70konny mam problem rano auto jak przechodzi z beny na gaz to szarpie i gasnie zachowuje sie tak tylko jak jest nie rozgrzane jak zlapie temperature 45stopni to idzie pieknie mam ustawiona temperature przelanczania 35stopni i nic ustawialem 40stopni i nicminimalnie lepiej ale trzeba dlugo jechac na benie zeby zlapal temperature 45 to sie mija zcele jezeli muszeprzejechac parenascie kl na benie aby bylo dobrze dodam ze uklad nagrzewania w aucie jest sprawny i szybko sie grzeje nie wiem co to moze byc ze gasnie jak przechodzi na gaz pomocy

to byl by silnik diesel w polo 1.9 SDI to gdzie tu gaz? nie pomyliles silnikow aby?

moze ma mnkiej koni zachowujesie tak jak by mu zdmuchiwalo gaz nie wiem czy to jest mozliwe w sekwencji

zmniejszylem dysze na 1,7 i zdjolem mu dolot jest lepiej nie gasniie przy malych predkosciach a wczesniej gas ale jak jade 100 lub wiecej to nadal gasnie

pomocy moze juz ktos z was sie spotkal z takim przypadkiem jak jade 60 km to auto gasnie ale tylko jak jest zimne jak sie zagrzeje to juz nie gasnie chociaz przy wiekszych predkosciach 120 140 zaobserwowalem ze przy nacisnieciu sprzegla obroty spadaja izapala sie na chwilke kontrolka od ladowania ale nie gasnie co to moze byc tem przejscia mam ustawiona na 30st pomocy jest to wkurzajace

mialem racje dolot powietrza zdmuchiwal gaz zalozylem na niego gabke i spokuj jest super uwazam temat za zakonczony

Witam cię !! (dundas 30)
możesz mi troszke dokładnie opisac jaki dokładnie dolot powietrza przymknołeś? Mam mniej więcej ten sam problem z Mercedesem ale nikt nie cce mi pomóc a ja niestety jestem laikiem w tych sprawach.
Z góry dziękuje