(126p)rally evo III

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich forumowiczów Przedstawiam wam mojego maluszka którego co poniektórzy z was będą znali. Historia jego jest dość długa ale w skrócie to było tak. Boba dostałem od mojej żonki na że tak powiem moje "zachcianki" I zaczęło sie zacząłem od swapa Pierwsze powstał maluszek z silnikiem z fiata 127 900cm Planowana głowica i wałek od Irka

ale było tego mało więc wpakowałem się w silnik 1100 z fiata uno "Wpakowałem sie" ponieważ długiego żywota w maluszku ten silnik nie miał Niestety to nie był FIRE ale zwykły duży motor wystający poza obrys auta Co za tym idzie trudne sterowanie i uciekająca dupa Przejechałem nim może 4 kjs-y

Ale przyszedł czas na innego maluszka w rodzinie bo urodziła mi się córa i rajdówka poszła na bok(brak kasy) Wysprzedałem wszyskie części i została tylko buda

Postanowiłem odbudować maluszka ale teraz wie że nic nie zastąpi dwóch cylindrów 650 i odgłosu bredy Więc tym razem buduje boba z silnikiem 650
Oto jakie prace w wolnej chwili (a nie ma ich wiele) udało mi się odbudować .Buda została wyczyszczona i zakonserwowana

Kupiłem rury (290zł)i zacząłem robić klatke I przyznam się że calkiem niezle mi to wyszło Jeszcze musze tylko pospawać bo jest tylko połapana w paru miejscach zeby dopasować wszystkie elementy klatki Oceńcie sami (brakuje jeszcze dwóch zastrzałów ale musze dokupić rur)

Prace trwają więc co jakiś czas będe coś dodawał Czekam na opinie

[ wiadomość edytowana przez: mholek dnia 2008-02-19 22:34:14 ]

fajna ta wiewiórka

fotki nie banglaja

Już powinno być ok

Nie wiem jak innym ale mnie działa tylko pierwsza fota.

tyż

Tez tylko pierwsza.

WE WANT PICTURES!!!!

Może teraz bedzie dobrze
A więc przed budową 650

i w trakcie przebudowy

[ wiadomość edytowana przez: mholek dnia 2008-02-20 15:28:14 ]

nie działa
może imageshack?

udało się

Klateczka już kompletna zostało tylko pospawać

a to ciekawe powrót do 650... czyli powrót do korzeni i kółko się zamyka

ladnie ci ta klateczka wychodzi. poka foty jak wyspawana...

no klatka wydać porzadna będzie, a co z pasem przednim?? wspawasz nowy czy zostawisz??

Pas przedni myśle zaspawać ale musze wstawić podłoge bagażnika tam gdzie jest akumulator bo nie chce mieć całego syfu z drogi w aucie

acha i zdecydowanie wytne te brewki

Klateczka wyspawana Fotki z dzisiejszych prac

piekna klatka

ładniutka