| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2008-03-03 21:10:08 Jeśli chodzi o spawanie inwentorową blach w malcu będzie ciężko ale dla chcącego nic trudnego i wiem z doświadczenia,że kiedyś nie mając migomatu tak się robiło i całość trzymała się dobrze.
Jeśli zrobiłeś już inne blachy to i z tym nie powinieneś mieć problemu
Jeśli chodzi o kolor to jest naprawdę ciężko bo każdy ma inny gust i nie chcę doradzać komuś jaki kolor ma wybrać ale jeśli chodzi o finanse to najtańszym rozwiązaniem będzie dla Ciebie Autorenolak(35zł/litr z czego na malucha zejdzie max.3 litry) Do tego kup jakiś podkład choćby ten za 18zł/litr Rozwiązanie opisane przeze mnie zmieści się w Twoim budżecie a jeśli całość zostanie dokładnie wykonana i polakierujesz auto pistoletem to nie będzie to wyglądać druciarsko. p.s:w Twoim wieku też miewałem podobne problemy ale dobrze,że chcesz zając się tym autem w sposób prawidłowy czyli nie żaden wieś tuning ale skromny i zarazem odpowiedni remont. Powodzenia Ci życzę! |
Robert_Sr99 Fiat 126p Środa Wlkp | 2008-03-03 21:24:05 Progi wymień w całości, bo koszt nie duży, a u Ciebie nie wyglądają ciekawie. |
cielak92 Fiat 126p Nagodzice | 2008-03-04 21:33:52 Ale mam tylko spawarkę inwenterową i trudno mi będzie wymienić całe progi ![]() |