[131] Supermirafiori

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakieś 11 dni temu kupiłem sobie właśnie ten wóz, cena za jaką go nabyłem sądze że jest przystępna.Silnik 1,6 TC , rocznik: 1980 , w 91 przywieziony z Niemiec. Niestety jego słabą strona jest blacharka , w środku wyciszenia fiatowskie zrobiły swoje.Pali również kurewsko dużo
ale pewnie trzeba by zajrzeć w gaźnik. Ogólnie mówiąc auto troche styrane,zmeczone życiem ale jakiejś bardzo wielkiej tragedii chyba niema (chyba). W zaskakujaco bardzo dobrym stanie są tapicerki , w samochodzie zamontowane jest audio włoskiej produkcji z tamtych lat , gra bardzo świetnie i odbiera nowe fale było to chyba raczej orginalnie zakładane przy zakupie.W środku brak podsufitki niestety bo poprzedni własciciel ją zniszczył.
Przy aucie jest dużo roboty blacharskiej,mechanicznie w sumie nienajgorzej, puki co chyba opłace OC zabezpiecze antykorozyjnie to co jeszcze zostało (chyba tylko szyby :lol i będe tymaczasowo śmigał bo jeszcze się jako tako trzyma .

bagażnik:

.

No i gitara. Czy mi się zdaje czy w prawym reflektorze masz sadzawkę? Felgi fajne tylko lepiej polakierować je na metaliczny szary, bedzie lepiej wyglądac. Daj jakieś zdjęcia wnętrza.

autko zacne, gratuluję
mam nadzieję że nie skończy tak jak maluch

autko sie naprawde fajnie prezentuje widzialem ja na zywca caly byl lakierowany chyba z odkurzacza a przygotowanie do tego pozostawia wiele do zyczenia w wielu miejscach lakier jest matowy a jak sie patrzy pod swiatlo widac ze jest zbyt grubym papierem zmatowany silnik troche cieknie po rozrzadzie i tak dalej no ale wlasciciel jak narazie jezdzi ;] zobaczymy co z tego wyjdzie

jesli Ty to nazywasz słabym stane blacharki to hmm nie widziales duzo mirek
fajny samochod, bedzie Ci dobrze sluzyl

Mam nadzieje że w odróznieniu do malucha tego dokończysz i
nazbieraj kase na porządnego blacharza, bo to nie maluch i
takie auto szkoda zepsuć.
O moje ats'ki wyciągnąłeś z garażu

kto powiedział że maluch niedokonczony?

Cytat:
2008-03-05 16:36:31, Pyksel pisze:
będe tymaczasowo śmigał bo jeszcze się jako tako trzyma :

a prawko juz zrobiles? mozesz w ogole robic?

A ja myślałem że on sie na motorowerową łapie Ale kto by się tam tym przejmował

szybko Ci sie znudził (a moze blacha az tak przeraża? http://allegro.pl/item338304077_fiat_131_supermirafiori_1_6_dohc_tc_rarytas_.html

Skończyło się OC a przegląd kończy się za chwilę.

Nie poprostu znalazłem pewna okazje do kupna czegoś innego i potrzebne mi sa pieniądze , a stwierdziłem również że na tą blacharke potrzeba wiekszych funduszy i pozatym mam na oku mirafiori sport 2d , zdjęcia wrzuce niebawem.

Cytat:
2008-04-10 11:11:55, Pyksel pisze:
Nie poprostu znalazłem pewna okazje do kupna czegoś innego i potrzebne mi sa pieniądze , a stwierdziłem również że na tą blacharke potrzeba wiekszych funduszy i pozatym mam na oku mirafiori sport 2d , zdjęcia wrzuce niebawem.

i co myslisz, że będzie w lepszym stanie???

Miętczak jesteś i tyle

To nie sprzedawaj tej, tylko kup drugą i z dwóch złóż jedną dobrą

a skąd wziąść druga? pozatym to i wydaje mi sie że 2 serii w polsce jest niewiele

No pisałeś od dwudrzwiówce coś

Cytat:
2008-04-10 13:50:58, Pyksel pisze:
pozatym to i wydaje mi sie że 2 serii w polsce jest niewiele

wydaje Ci sie

"pozatym mam na oku mirafiori sport 2d , zdjęcia wrzuce niebawem."

W sumie dobrze że poszedł gdzieś może cuś z niego będzie, ja jusz
sie przyzwyczaiłem że nie doprowadzasz nic do końca, ale sam
powinieneś pomyśleć czy skakanie z kwiatka na kwiatek to dobry
sposób tymbardziej w budowie czegoś konkretnego.