Uzytkowniku Yarisa! co zmieniłes/łaś w swoim autku!?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema wszystkim,

Jako ze widze dosc duzo uzytkownikow tego najszybszego autka w swojej pojemnosci narodzilo sie pytanie.
Czy zmieniłeś/łaś coś w swoim autku? jesli tak to co?
Wiadomo, ze tunning mechaniczny tu raczej odpada ale czym wyrozniasz sie od serii?
Moj to jest Base zmiany niestety male :
lotka, no i oczywiscie radyjko na kenwwodzik jako poczatek + alpinki na tylek.
plany na rok : radyjko mp3 alpinka, wzmacniaczyk alpinka oraz mini tubeczka no moze dla odmiany alpinka , elektryka szyb (niewiem jeszcze ile to kosztuje i czy wogole sie opyla), glosniki przod na drzwiach...oraz koniecznie mata wyciszajaca klape silnika.

p.s. mozna bedzie pomyslec o jakims konkursie na najlepiej zrobionego yariska muzycznie badz stylowo
mam swojego kandydata jesli chodzi o naglosnienie

Yaryś, zamiast maty wygłuszającej silnik spróbuj dowiedzeć się ile kosztuje fabryczna mata do modelu z silnikiem diesla. W niemieckich (np. Corsa) takie coś było najlepsze, tylko matę trzeba było ściągnąć na spec zamówienie, bo u nas nie było modeli z dieslem, albo kupić używkę. Może wyjdzie drożej, ale będzie firmowe (pasujące rozmieszczenie otworów montażowych etc.)

[ wiadomość edytowana przez: jackal dnia 2003-07-14 17:48:34 ]

ehhhhhh ja tam nic nie zmieniałem... to co dorzucili w salonie (oczywiście za opłatą) to nie mam nic poza tym... czyli standard...
a co do najlepiej grającego Yariska w klubie to chyba nie bedziemy dużo gadać kto go ma... nie ma co urządzać jakiś konkursów... bo I miejsce zgarnie...
a co do stuningowanych samochodów to chyba nie ten klub

Cytat:
2003-07-14 17:23:02, Yarys pisze:
Czy zmieniłeś/łaś coś w swoim autku? jesli tak to co?

Olej i filtr oleju po 15kkm
a tak to nic

niechodzi mi tylko o ew.tunigowe zmiany ! lecz o kazda rzecz, ktora dodaliscie celem podniesienia przyjemnosci z korzystania autka

Cytat:
2003-07-15 09:12:04, Yarys pisze:
niechodzi mi tylko o ew.tunigowe zmiany ! lecz o kazda rzecz, ktora dodaliscie celem podniesienia przyjemnosci z korzystania autka

A choineczka z ulubionym zapachem też się liczy?

no slowo sie rzeklo jak kazdy dodadatek to kazdy
nawiasem mowiac powinnismy miec zapach wisni.

Cytat:
2003-07-15 09:35:27, Yarys pisze:
nawiasem mowiac powinnismy miec zapach wisni.

Nic prostszego-rozlac na wykladzine nalewke wisniowa po 5,90 za 0,7l czyli tzw "Mózgusia". Do kupienia w sklepach prowadzacych sprzedaz tzw. "nocna".

Nad nalewką to bym się poważnie zastanowił, ale nie na wykładzinie
A gdyby ją wlać do buteleczek wiesznych przy nawiewach (typu AmbiPur)?

Mój diabełek dostał ode mnie tylko dodatkowo ( wersja Luna ) chlapacze i listwy boczne. Przednie i tylne były już w standarcie jako ,że jest to Yaris II. Natomiast cały czas zastanawiam się nad halogenami ( a tak naprawdę nie daje mi spokoju myśl o szyberdachu) .Tak naprawdę nie widziałem jeszcze Yarisa z otwieranym dachem.

to co zmienilem w yarisie ---> patrz moja wizytowka

Po co ulepszać coś co samo w sobie jest kwintesencją doskonałości

zdjecia ktora mam sa przed ostatnia modyfikacja,czyli bez progow i bez dodatkow do wnetrza.nastepne zrobie juz uwzgledniajac te zmiany zbiebarm kase na kolejne a tak wogole to bylem dzisiaj w ASO i zrobili mi w koncu zeby nie stukalo mi w przednich kolach.obluzowala sie poduszka pod silnikiem..ehh...wywazyli mi tez za free kola bo troche kierownica mi latala przy 110-130km/h.teraz jest dobrze a tak wogole to naraziem mam toyote 5miesiecy i juz 10tysiecy przekroczenie.niedlugo jade na przeglad mysle ze w sierpniu albo we wrzesniu to sie wydarzy

moj bta chyab bedzie kupowal sobie yarisa II.namawiam go na wersje 1.3 chcialbym zoabczyc jaka jest roznica moze zamianie sie z nim...tylko pewnie nei bedzie chcial zreszta zobaczymy ))

Yaris 1.3? Przy tych cenach chyba lepiej Corollkę Base.

za te pieniadze to bym wolal sobie kupic Chevy CAMRO i zalozyc gaz do niego ...

Może CAMARO?

No tak tego mialem na mysli ...

Yaris 1.3 Tera kosztuje niecale 40tys zl.jest tylko 2 tys drozszy od 1.0.chyba warto doplacic 2tys i miec 1.3 a nie 1.0

i tu kolega ma rację!