[BR] 126p Zestaw na mocne 2 cylindry.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Posiadam do sprzedania dość ciekawe części do 126p.
Części pochodzą z samochodu zbudowanego u Świątka. Kilka lat temu mój kolega takowego posiadał lecz został rozbity i poszedł na części. Jako że wtedy posiadałem malucha przygarnąłem je. Wyrównałem głowice i miałem montować lecz zmieniłem samochód, nie doczekały sie montażu. Teraz leża sobie cały czas, przy porządkach odgrzebałem je i myślę nad sprzedażą ponieważ nie planuje powrotu do 126p. Silnik był bardzo mocny i nieziemsko sie odpychał. Części maja od leżenia lekki rdzawy nalot (mimo zabezpieczenia olejem) ale jest on tylko powierzchniowy wystarczy przetrzeć. Jeżeli będą jakieś pytania proszę pytać mogę wszystko pomierzyć(znaczy co sie da suwmiarką ) ewentualnie posprawdzać lub porobić dokładniejsze foty, proszę pytać tu na forum żeby było czytelnie.
W skład zestawu wchodzą:
-głowica przerobiona na dwa kanały + kolektor ssący dorobiony + gaźnik solex + dotaczane osłony popychaczy.
-cylindry i tłoki (tłoki frezowane pod ta głowice)

niestety innych części z tego silnika nie mam.

Co do ceny nie mam zielonego pojęcia ile może być to warte, liczę że na tym forum rzetelnie będziecie wstanie mi na ten temat coś powiedzieć. Jeżeli będzie ktoś zainteresowany kupnem myślę że się dogadamy.

Cena: 1000zł (cena zaporowa na potrzeby regulaminu)

Foto:

klepie

no popatrz a myślałem że przerabiane główki chodzą taniej niż pandy

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2008-03-06 13:47:38 ]

porthos masz juz jedna nie badz taki

ale silników robie pare

a jakiej srednicy sa tam tloki/cylindry ??

jak to byl swiatkowy motor...to byl do tego jeszcze pewnie wal