Pare pytan amatora :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
heloł bojs end gerls ;>
sprawa wyglada tak: ;p jezdze bobkiem jzu od ponad roku imnei jzu strasznie irytuje dlatego mysle zeby cos sobie w koncu kupic no i mysle nad 127 1.3 75HP ale nie wiem jak jest z czesciami do tego samochodu bo chociazby na allegro niewiele tego chodzi mi glownie o takie podstawowe rzeczy ktore sie zuzywaja jak klocki tarcze amortyzatory i inne elementy zawieszenia i ukladu hamulcowego jak jest z ich doistepnoscia i cenami
druga sprawa to ile moze kosztowac taka furka w calkiem dobrym stanie i ile minej wiecej pali? poki co to dla mnie wazne
zastanawiam sie tez o takei niby blache sprawy jak ogrzewanie zima ogolnie w porownaniu do maluch to pewnie i tak wszytko bedzie sto razy lepiej no ale wole sie zapytac
co pwoiecie o tym?:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3430485
wyglada neizle warto takei cos kupic?
no to na razie starczy moich smetow pozdr

o kurde ale mi forum patologia wy sie klubem nazywacie?

Hamulce to nie problem, bo są takie same jak w innych Fiatach. Przód - 125p, tył - maluch, CC/SC. Amortyzatory można chyba bez większych problemów dostać jak się poszuka (sam nie kupowałem jeszcze).
Spalanie w przypadku silnika 1,3: duże Wg. danych producenta 10l/100.

Generalnie auto raczej dla miłośników tego typu sprzętów, niekoniecznie dupowóz na co dzień.

Ogłoszenie z otomoto zniknęło.

Chłopczyku wydaje mi się ze musisz troche ochłonąć.. i poszukaj sobie CC.

prawda taka że nie spali więcej jak 18l i mniej jak 7

z tym cc to do mnie? nie osmieszaj sie a 10 litrow to wcale nie tak duzo w koncu stara konstrukcja

Fiat 127 to auto dla pasjonata a nie dla burakow...

Cytat:
2008-03-13 16:16:06, mysza127 pisze:
Fiat 127 to auto dla pasjonata a nie dla burakow...

potwierdzam

a przepraszam bardzo kmiocie czy sugerujesz ze jestem ze wsi??
a po 2 pasjonat nie pasjonat samochod mi sie podoba i to ze nie wiem o nim wszystkiego tak jak na pewny wy wiecie to co nie zsluguje moze na to zeby kupic takei smaochod co tylko wy wybrany macie prawo jezdzic takim samochodem co ;]
zal mi was po prostu widze ze to nie jest zadne forum tylko kolko wzajemnej adoracji wielekie dziwki za mile przywitanie nowego!!!!! ale juz koncze z tym forum zegnam wsiurkow z wyjatkiem kolegi janas81 ktory jako jedyny zachowal sie normalnie!

Hmm jestem z Łodzi, chcesz sie spotkać? Posłuże Ci dobrą radą nie przez neta, jesli faktycznie jestes taki kozak jakiego tutaj ostro strugasz - to mam dla ciebie 127 do wziecia za grosze.
Namiar na mnie masz w moim profilu...

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2008-03-16 21:33:02 ]

ja nie jestem kozak i co ma znaczyc to ze sluzysz mi dobra rada ale nie przeznet??

dziwny gość...

no bardzo dziwny wy jestescie normalni ;]

[ wiadomość edytowana przez: majkel127 dnia 2008-03-19 00:00:09 ]