| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2008-03-11 18:08:44 Tak jak w temacie, może gdzieś u was w sklepach można dostać, bo w poznaniu kicha jest a biegi sie już z lekka ciężko zmienia, chyba że ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić by działało lepiej |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2008-03-11 22:25:30 Idzie kupić, nawet gość na hetmańskiej mówił że miał kiedyś cos takiego. W poprzedniej skrzyni biegów chodziło troszke lepiej ale w tej jest masakra, wsteczny wchodzi tak raz na 10 prób, a mi to sie nie uśmiecha. poducha pod skrzynia jest nowa, wiec to nie ma nic z tym wpsólnego, poprostu siedzą pod autem widać jakie są tam luzy na tym całym mechaniźmie, nie trzeba byc mechanikiem by to załważyć |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2008-03-11 22:44:59 Wymontuj. Idz do sklepu popatrz na zestaw od uno - cos moze podpasujesz, reszte luzów w tulejkach skasuje Ci dobry tokarz/szlifierz. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2008-03-11 22:45:37 rosck 127 ma inny mechanizm wybierania biegow niz 128, to po pierwsze
tulejki do 127 kupilem w 2000 roku w euromotofanie, wtedy mieli teraz raczej juz nie, rozmontuj trybek mechanizm wyjmij tulejki i poszukaj od czegos wiem latwo powiedziec ale to jedyna droga, ritmo moze miec podobne tulejki teflonowe
luzy na chwile mozna zlikwidowac przy pomocy miedzianego drucika owijasz kazdy zlacze ciasno kilka razy.... ja tego nie pisalem jakby co![]() ![]() ![]() |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2008-03-11 22:59:30 Tak myślałem by jakiś dzień podjechać do ojca pracy i wziaść to sobie na tokarke powrzucać i porobic sobie z teflonu, i chyba tak będę muisła zrobić. Bede musiał sie pobawić troszke, hehe może jak misie uda zaczne produkować takie zestawy
Bart myślałem by pospinać to trytytkami, ponoć w tym jestem najlepszy, a puki auto służy mi do dojeżdzania do pracy to nie ma możliwości by zrobić cos innego |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2008-03-11 23:11:38 Try3ek
Po czesci pasuje zestaw naprawczy z UNO... zawleczki,te plastkowe kołki na grazek,podkładki....Na allegro jest zestaw za jakies 30zł.. |