[K] Lampa na klape do Cariny E

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilnie potrzebuje lampe na klape prawa do SEDANA z roku 96. Toyota Carina E, 2.0. Jest to auto sprowadzone z Francji i zadne lampy nie pasuja, --- odblask bialy jest na dole na dlugosci 2/3.

508 298 307

Co sie kryje pod określeniem ze zadne lampy nie pasują ??? Z tego co widze są to zwykłe lampy do Cariny E sedan po liftingu czyli z roczników 1996-1997. Od 1996 roku wszystkie Cariny w sedanie miały takie lampy montowane fabrycznie (kierunkowskaz pomarańczowy na dole w lampie zewnetrznej i swiatło cofania w lampie wew. równiez na dole).

Zapraszam na email sterciu@o2.pl , jutro moge sprawdzić czy taką lampę mamy poniewaz wiem ze z klapy została któraś nam tylko nie wiem czy lewa czy prawa. Jezeli nadal jest potrzebna to proszę o email z przypomnieniem i ja wtedy odpisze .

pozdr
sterciu

Czesc, pokaze lampy z jakimi sie spotkalam w Carinie E (na portalach ogloszeniowych) ale nie pasuja, a ja sie malo znam i zdazylam kupic ZŁĄ lampe

takie widzialam:

a tu do hatchbacka ale "podobna"

a ja potrzebuje taka jaka opisujesz, jesli to nadal aktualne to juz pisze mailka !! DZIEKI