[K] Czujnik Poziomu Płynu Spryskiwaczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłbym czujnik pozioomu płynu spryskiwaczy. Nie mogę nigdzie dostać, a druciarstwa własno ręcznego robić nie chcę

Poszło na priva.

A druciarstwo i tak trzeba robić
trzeba zakupić zbiornik płynu myjącego szyby z espero od wersji z ABSem i zaadaptować czujnik do zwykłego zbiornika

Czytałem. Będę szukał na allegro. A druciarstwo trochę nie co mniejsze niż jak bym cioł kostke i łączył kabelki i zamiast czujnika wrzucił tam jakies dwa gwoździe umieszczone tam w taki sposób Przepalenie na gorąco gwoździkiem dziurki w zbiorniku i podłączeniu do gwoździ kabli

Cytat:
2008-03-17 17:49:36, Ikarus260 pisze:
Czytałem. Będę szukał na allegro. A druciarstwo trochę nie co mniejsze niż jak bym cioł kostke i łączył kabelki i zamiast czujnika wrzucił tam jakies dwa gwoździe umieszczone tam w taki sposób Przepalenie na gorąco gwoździkiem dziurki w zbiorniku i podłączeniu do gwoździ kabli

ja też chceeeeee - krzychu zarzuć mi twoim patentem na priva

a ja przystosowalem czujnik do standardowego zbiorniczka esperaka 1,5 i wszystko dziala jak nalezy

A ja bym sie chętnie tego mrugającego gówna na desce pozbył i zamienił na zwykły pojemnik jak w golasie 1.5. Ale sie nie da

wg mnie bardziej sensowne jest zamontowanie czujnika poziomu chłodziwa. Ale jest to utrudnione ze względu na panujące w zbiorniczku wyrównawczym ciśnienie.

Cytat:
2008-03-17 17:08:02, Ikarus260 pisze:
Kupiłbym czujnik poziomu płynu spryskiwaczy.

Autoparts,cena 27zł (brutto)

Cytat:
2008-03-18 00:03:49, Adam4302 pisze:
A ja bym sie chętnie tego mrugającego gówna na desce pozbył i zamienił na zwykły pojemnik jak w golasie 1.5. Ale sie nie da

Adaś wszystko się da

Adamie, nie lepiej rozpiac kostke przy tym czujniku ??? wtedy ci nie bedzie nic migalo

Ja kupie sobie w Auto Partsie. JaRabbit do mnie zadzwonił i nawinął mi temacik gdzie już na mnie takowy czujnik czeka