[br] części z węgier Lada/Kant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,
troche czasu jeszcze do wyjazdu zostalo ale juz sygnalizuje zeby jak ktos bedzie chcial cos to mogl kaske nazbierac.
z tego co moze uzytkownikow tego forum zainteresowac to moge przywiezc wydechy 50/60 mm wyczynowe do Lady, ale jeden z uzytkownikow juz taki do kanta u mnie zamowil oraz szpery plytkowe do Lady, ktore ponoc pasuja do kanta.
oczywiscie jak ktos bylby chetny na czesci stricte do lady to prosze pisac, byle nie o lusterka czy biale klosze tylko czesci mechaniczne, glownie wałki, kola rozrzadu, zawory, kola pasowe, kolektory wdech i wydechowe.

cena wydechu przelotowego to ok 400 pln
cena szpery to ok 350 euro
reszte cen podam konkretnym zainteresowanym

aha, wyjazd planuje albo w polowie kwietnia, albo w polowie maja, zalezy jak mnie puszcza terminy i ile bede mial zamowien. w wypadku zamowienia co najmniej 2 tyg przed wyjazdem musze miec kase od zainteresowanego na koncie, zeby potem nie bylo sytuacji ze zaraz przed wyjazdem ktos mi sie rozmysli a ja wszystko pozamawiam. takze prosze o kontakt tylko naprawde zainteresowane osoby a nie trujacych dupe

P.S. jesli moznaby podwiesic ten watek na pare tyg to byloby milo

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2008-03-22 10:53:11 ]

masz jakieś foty tego wydechu?

bez tej dwururki. do tego dochodza jeszcze zaciski laczace

Cytat:
2008-03-22 10:50:57, 3zeR_MDS pisze:
oraz szpery plytkowe do Lady, ktore ponoc pasuja do kanta.

Nie pasują szpery od łady do 125p jestem na tym etapie
Jaką szpere oferują węgrzy do łady za te 350E?

napisalem ze plytkowa

Cytat:
2008-03-22 12:22:29, 3zeR_MDS pisze:
napisalem ze plytkowa

fajnie tylko do czego ta szpera (asfalt szuter) jakie spięcie początkowe itp

jak sie dowiem to dam znac, jakbym wiedzial to bym zamiescil info. szpera przypuszczam ze raczej na szutry. poza tym Ty juz masz szpere i to za 2000 pln to po co Ci kolejna?

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2008-03-22 18:27:23 ]

od przybytku głowa nie boli
poza tym coraz częściej mówi sie o częściach z węgier i chce wiedzieć czy to cos wartego czy nie

kup, przetestuj i zobaczymy

dwoch chetnych na szpery juz jest ktos jeszcze?

ok panowie, do 25 kwietnia zbieram ostateczne zamowienia.
prosze wszystkich co cos chca o wysylanie listy czesci na konrad@vfts.pl. kiedy ja dostane podam dokladna cene za wszystko i poprosze o przeslanie pieniazkow, a przynajmniej zaliczek. termin wyjazdu to najprawdopodobniej tydzien miedzy 18 a 25 maja.

w polowie lipca wybieram sie na wegry, jakby ktos cos potrzebowal to prosze dawac znac.
jesli chodzi o szpery to prosilbym o nie zasypywanie mnie pytaniami, bo nic nie wiem poki co i jesli bede mial jakeis nowe info to dam znac

czy jesteś w stanie powiedzieć czy na węgrzech są miejsca gdzie od ręki sprzedają tuleje przednie z poliuretanem do łady 2107 jak i tuleje tylne ?

nie