| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2008-04-07 21:56:59 Jesli to Ci cos pomoze to pompe paliwa (zamiennik) mozna dobrac uniwersalna. Ja do Ponego taka kupowalem, laczny kosz ok 200zl ? Jesli sie nie myle, bo to bylo dawno temu ![]() |
pyros HF MEMBER 126p WWA | 2008-04-08 00:17:08 Ja już przerabiałem ten temat i raczej nie zazdroszcze. Dużo z tym kłopotów:/ Pompy sa identyczne w obu wersjach. Dam ci linka gdzie mozna kupić nową pompe za rozsądną cene(ja tam kupiłem bodajże za ok.160zł):
pomy paliwa Musisz go zapytac o pompe do Scoupe a najlepiej podać nr swojej bo tak bedzie łatwiej(jak by co to słuze pomocą bo znam numer seryjnej). Uniwersalnej nie polecam!!! Ale i tak to ci nie gwarantuje powodzenia bo mi przysłał na początku prawie identyczną,a prawie robi duuuzą róznicę. Dopiero jak mu odesłałem wraz z orginałem dostałem prawidłową. A tak przy okazji to za nim zamówisz to najpierw wymontuj starą,bo z tym są mega problemy!!!!! Ja musiałem kombinować bak wraz z przewodami paliwowymi,bo przy demontażu wszystko sie pourywało ze starości Przewody ściągałem z Holandi przez servis Hyundaia(nie do dostania inaczej jako częśc nowa)co nie wyszło mnie najtaniej,a bak zakupiłem używany z pompą na której do dzis latam W zapasie mam tą nową Powodzenia,bo się przyda,uwierz mi |
Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2008-04-08 00:33:02 Czy ja wiem ? Ja pojechalem do mechanika, zdemontowali zbiornik, znajomy zabral pompe do "speca od pompow" i wrocila nowa, nie wiem czy jakiegos elementu nie przekladali, filterek tez nowy, wrocil zalozyl i wszystko bylo ok. Nie mowie o dobieraniu w ciemno.
Nie zdziwilbym sie jakby w scoupe byla identyczna. Cale szczescie nie jest to bardzo kosztowna wycieczka. [ wiadomość edytowana przez: Vex dnia 2008-04-08 00:33:30 ] |
pyros HF MEMBER 126p WWA | 2008-04-08 23:07:26 Numer mojej seryjnej pompy to 31111-23100. Więc teoretycznie u Ciebie powinna byc identyczna. Szukaj zamiennika tej pompy. |