V Ogólnopolski Zlot Fatów 126p 22-24 sierpnia 2008 w Poznani

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
V Ogólnopolski Zlot Fatów 126p wiem temat, co do numerów już był omawiany w zeszłym roku, skoro w zeszłym roku we Wrocławiu był IV zlot organizowany przez klub Terytorium 126p, postanowiliśmy jak organizatorzy klub 126poznan.pl kontynuować tą numerację. Zapraszamy na V Ogólnopolski Zlot Fatów 126p 22-24 sierpnia 2008 w Poznaniu.

W planach (które dopiero dopracowujemy) będzie m.in. próba sprawnościowa na Torze Poznań (jak jeszcze nie ustaliśmy) w każdym razie zapraszamy, czekamy tylko, że chętni się na konkurencje sportowe zgłoszą się na maila podanego na http:// zlot.126poznan.pl bo chcemy wiedzieć na ile godzin mamy Tor wynająć. Wszelkie pytania też proszę kierować na maila podanego w/w stronce, która na bieżąco będzie uzupełniania.

Zaznaczam, żeby wziąć udział w konkurencjach sportowych trzeba mieć wykupione dodatkowa NW i posiadać Kask!

Do Adminów lub Moderatorów prośba o przyklejenie tematu.

dziękujemy

to jakiś kjs robicie że trzeba mieć takie zabezpieczenia ???

jutro może już ustalimy z Automobilklubem (to jest ich wymógł).

a poza tym NW wjedziesz w kogoś i będziesz z własnej kieszeni płacił za leczenie?

ech dla tej imprezy trzymam mojego Malucha

możesz napisać coś o kosztach zakwaterowania/pobytu ???

Właśnie koszty będą znane jakoś do końca maja.

Kemping dopiero w maju zacznie pracować (dzisiaj z chyba 20 telefonu w tej sprawnie wykonałem i powiedział ze po 1 maja startują więc wtedy będą znane na pewno koszty kempingu. Co do reszty imprezy jeszcze nie umiem powiedz)
napewno na stronce będę na bieżąc aktualizować

p.s. Maila dostałem dzięki

INFORMACJA O KEMPINGU JEST NA STRONCE DOSTĘPNA POD MIGAJĄCYM NAPISEM KEMPING

DO 15 CZERWCA MUSIMY WIEDZIEĆ ILE MIEJSCA BĘDZIEMY POTRZEBOWAĆ NA KEMPINGU

I druga sprawa do końca lipca musimy wpłaci zaliczkę za zarezerwowany teren kempingu + domki :wink:

I zamieściłem jeszcze info, które tu powtórzę do danych meldunkowych potrzebować będziemy (listem mamy dostarczyć wcześniej):

- Imię i nazwisko

-Data urodzenia

-Miejsce zameldowanie

-nr dowód osobistego

EDIT osoby które się już zgłosiły są proszone o uzupełnienie tych danych co brakują

Na Youngti,er Party nie trzeba mieć NW a też było na torze, dlaczego są takie rozbieżności?

Rożek nie ma żadnej rozbierznosci
1. YT był ubezpieczny na NW przez organzatorów, u nas tego nie mam każdy musi mieć swoje indywidualne NW (kto chce startować)
2. Przecież Ty już od dawna nie masz malucha więc nie wiem po co siejesz zamęt w tym topiku (pozdro)

Cytat:
2008-05-31 09:37:45, Karol13 pisze:
Rożek nie ma żadnej rozbierznosci 1. YT był ubezpieczny na NW przez organzatorów, u nas tego nie mam każdy musi mieć swoje indywidualne NW (kto chce startować) 2. Przecież Ty już od dawna nie masz malucha więc nie wiem po co siejesz zamęt w tym topiku (pozdro)

Dzisiaj nie mam jutro mam więc się pisze na to jak będą pełna okrążenia po torze.

ps musi być 650 czy może mieć większy silnik?

Pewnie może mieć większy silnik ale nie może być dłuższy niż 3.20m

Jesli mozna to ja z małżonka szykujemy sie na zlocik-o ile bedzie kto zaopiekowac sie maloletnim. Moze tez uda nam sie przyjechac w odswierzonym stanie, z kompletna galanterią i wogole.
Tak wiec jakby co to nas dwoje w gotowosci czeka na zlot

NFORMACJA O cEMPINGU JEST NA STRONCE DOSTĘPNA POD MIGAJĄCYM NAPISEM KEMPING

DO 13 CZERWCA MUSIMY WIEDZIEĆ ILE MIEJSCA BĘDZIEMY POTRZEBOWAĆ NA cEMPINGU

I druga sprawa do końca lipca musimy wpłaci zaliczkę za zarezerwowany teren cempingu + domki :wink:

I zamieściłem jeszcze info, które tu powtórzę do danych meldunkowych potrzebować będziemy (listem mamy dostarczyć wcześniej):

- Imię i nazwisko

-Data urodzenia

-Miejsce zameldowanie

Miejsca zarezerwowane dla zlot musimy zaklepać do 13 czerwca po tej dacie zgłaszający będą musieli się martwić sami o cemping

Gdzie mam sie zgłosic?
jakos nie widze mrygajacego napisu kemping?

strona została zmieniona już jest specjalnie pole zapisz się dla kierowców, a osobny dla osób towarzyszach a w razie czego nr gg wysyłałem na pw

Poznań czeka na uczestników zlotu :wink:

fotki:

http://126p.no-ip.info/dload.php?action=file&id=115

fotki cz I http://picasaweb.google.pl/spruchberyl/5OgLnopolskiZlotFiatW126pCzI

fotki cz II http://picasaweb.google.pl/spruchberyl/5OgLnopolskiZlotFiatW126pCzII[addsig]

Szkoda ze dopiero teraz zobaczyłem ze jakiś zlot był bo bylem w Poznaniu na zawodach kartingowych i chętnie bym wpadł pooglądać maluchy

Mam nadzieje ze to nie ostatni?:> jakos sie zagapilem a bym przyjechal...

dla mnie szkoda że nawet na stronach AW nic nie napisali że u nich bedzie część zlotu podczas kartingów