{k} maska, drzwi do 127 mk2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię drzwi, podsufitkę oraz maskę do 127 mk2. Mogę sam wymontować.

Jestem ze Śląska, ale nie wykluczam wyjazdu po części nieco dalej

Proszę o oferty tylko z rozsądnie niskimi cenami. Auto niestety nie rokuje pełnego wyzdrowienia, natomiast chcę nieco podłatać celem dłuższego pozostawienia na drogach , wszak każdy 127 to już rodzynek

kontakt: 512251124 (może być sms)

Nie jestem do konca pewny ale chyba drzwi to pasuja od kazdego 127 tylko w mk3 byly na drzwiach plastikowe listwy
Niestety ja nie mam na sprzedaz zadnych

Cytat:
2008-04-09 14:11:49, GrzesiekTK pisze:
Nie jestem do konca pewny ale chyba drzwi to pasuja od kazdego 127 tylko w mk3 byly na drzwiach plastikowe listwy Niestety ja nie mam na sprzedaz zadnych

ze swojego mi sprzedaj Najlepiej razem z resztą...Chociaż zły pomysł, żadnego bym nie pociał na części -127 są pięęękneeeee

Cytat:
2008-04-09 14:11:49, GrzesiekTK pisze:
Nie jestem do konca pewny ale chyba drzwi to pasuja od kazdego 127 tylko w mk3 byly na drzwiach plastikowe listwy Niestety ja nie mam na sprzedaz zadnych

ze swojego mi sprzedaj Najlepiej razem z resztą...Chociaż zły pomysł, żadnego bym nie pociał na części -127 są pięęękneeeee

Co ty ja to swojego za nic nie sprzedam Właśnie zaczolem remont

Witam.
Mam drzwi mam klape ale klapa na wymiane i z doplata i jeszcze na stanie podsufitke.
W mk 2 byly z listwami drzwi.
pozdrawiam

Ja mam do sprzedania maske i klape tył. Tylko ze w Łodzi...

Drzwi kupiłem, nadal jestem żądny : maski,podsufitki,boczków drzwiowych, alternatora do 1050 i kilku innych klamotów.

Będę wdzięczny za oferty z: lokalizacją,ceną i kontaktem na mail: 13wilk13@interia.pl lub sms: 512251124