[126p] Kupił żeh Hanysa ;) Czyli spontaniczny zakup malca...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Wszyscy mają - mam i ja .. " drugiego maluszka Cała akcja to pełen spontan Ogólnie to sam siebie nie jestem wstanie zrozumieć To chyba nieuleczalnie chore zjawisko ... Zatem od początku .. W środku tygodnia, któregoś dnia po północy wbiłem się na komputer i wypatrzyłem maluszka na aukcji. Po chwili zastanowienia widząc, że był świeżo wystawiony - Kupiłem. Teraz był dylemat .. Jechać czy nie .. Stwierdziłem, że się przejadę i zobaczę czy warto wchodzić w zakup Wyruszyliśmy z Kryszakiem w Piątek przed północą i w Sobotę z rana byliśmy na Ślunsku Ponad 600km od domu Zajechaliśmy na miejsce, obejrzeliśmy, spisaliśmy umowę no i dzisiaj wróciłem nim do domu bez większego problemu Spalanie wyszło około 5,38 L na setke Wprawdzie autko wymaga pewnych pieszczot, lecz wiadomo, że nie jest to nówka z salonu, lecz ćwierćwieczne autko Czas pokaże co z nim jeszcze będzie ...
FOTKI by KMK:

Znowu pomarańczowy

byles w hanysowie i nie zajrzales

Sorry Bartku ale nie miałem za bardzo czasu i do tego zmęczenie, które trzeba było odespać Następnym razem ...

pomaranczowy.... trup

fajne fajne ale 600km w maluchu i to w szabas se taka niespodzianke zafundowales Re5pect

ładnie wygląda pomarańczowy na autostradzie
ja od lat jeżdze po a4 i na odcinku 300 km notuje zawsze spadek liczby maluszków ostatnio tak 0 do max 2 sztuk

mechaniczna pomarańcza

fajna

No ja, kolora mogłeś chociaż innego zanabyć no spoko fur, po opisie na gg widział, że coś nabywasz, ale nie myślałem że to następny wózek na zakupy.

Cytat:
2008-04-14 06:50:38, GR235I3K pisze:
Sorry Bartku ale nie miałem za bardzo czasu i do tego zmęczenie, które trzeba było odespać Następnym razem ...

toć jo bych was przenocowoł

no widzisz i tu rodzi sie sprzeczność bo u Ciebie nocleg nie miałby spójności z odpoczynkiem może next time ...

Dzisiaj dziada troszkę czyściłem w środku to siedzenia wyglądają realnie na 43 tysiące przebiegu ... lecz niestety stan lakieru wyprzedza go o setke do przodu

fajny kolor

MAŁY UP
Autko otrzymało nowy zawias tj 4xbilstein, sklepany resor z dodatkową lagą oraz z tyłu truck ścięty na pół. Tył jeszcze trzeba będzie troszke opuścić, ale niech się wszystko ułoży Do tego Crommodora CD10. Wnętrza - brak Same maty bitumiczne ważą 13,75kg

hmm to co autko będzie do kjs służyc czy tak poprostu je sobie budujesz??

ładnie się bobek prezentuje na tych cromkach.

bardzo ładny jak na malucha, ja bym tylko ten znaczek z przodu zamienił na coś ładniejszego... rajdóweczka będzie???

Mam taki cichy zamiar go przygotować pod kajtki Na razie sobie śmigam boczkami po drodze żwirowej do domku. Szkoda że ludziom sie nie podoba odgłos mojego tłumika Podobno dzielnicowy mnie poszukuje

Efekt prac w dwie ostatnie wolne niedziele:

Po całodniowym czyszczeniu komory:

CDN...

miodzio pod ta klapą będzie bardzo ładnie.podoba mnie się.

Podbijam ci bo człowieka może szlag trafić, ze 30min go szukałem tutaj, nie spodziewałem się że tak spadnie w statystykach

Dasz jakiegoś UP-a Grzesiu? Może nasza ostatnia wspólna październikowa sesyjka z wypadu do Białego...

Jak bym chciał to bym sobie zaktualizował, jak by było co Nadgorliwość gorsza od faszyzmu ...