[s] swap 903...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie powoli przymierzam sie do sprzedazy swojego maluszka 903...

jakby ktos byl zainteresowny to srzedaje z dwoma dodatkowymi silnikami z oprzyzadowaniem klapami z laminatu od hnt nigdy nie montowanymi zawieszenie bilstein (w tym z tylu z bisa na tulejach niedawno po regeneracji) uklad chlodzenia super dwa obwody duzy mały hamulce nowe bebny państwowe szczeki ferodo nowy resor nowe zwrotnice silnik super niema problemow zadnych, kola zimowe fotki w profilu niestety zostaja u mnie kubełki i pasy do nowej rajdówki (oczywiscie na dniach wsadze seryjne), masa pracy wlozona z mojej strony ....... mam nadzieje ze auto trafi w dobre rece.

ps. jezeli chodzi o odbiór to bez problemu jest do autka sztywny hol, takze wystarczy autko z hakiem i mozna smigac...

cena -2600 z bulem serca

[ wiadomość edytowana przez: dt01 dnia 2008-04-22 23:36:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: dt01 dnia 2008-04-23 00:28:01 ]

up...

ps. zapomnialem dodac ze w malcu sa elektryczne szyby dodatkowo dodaje bardzo ladny komplet chromów z mocowaniami 6 kół slatowych z bmki 4 alu no i zimowki 4 sztuki..

Cytat:
2008-04-24 22:13:07, dt01 pisze:
up...

zejdze z ceny grubo pisac dogadamy sie...

Jka z ta cena napisz na 1899158-pozdrawiam

aktualne fotki auta oraz dodatkow i dokladniejszy opis na maila podawac kto bylby zainteresowany zena 2k pln cisnie z kasa wiec kupujcie...

up...

rozwaze kazda racjonalna propozycje cenowa ...

wyslij mi fotki na darek_jot@op.pl

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-05-28 21:08:47 ]

auto do odebrania za 1400 sprawa bardzo pilna z powodu braku kasy ...

mozna usunac temat swap jedzie do Jeleniej Góry, w krótce kolejny fiat w specyfikacji seryjnej w rajdach niestety ośka