Www.nittoracing.com

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem czy już nie znacie tego adresu , ale polecam tam zajrzeć
aha! pozdrawiam wszystkch klubowiczów, dawno mnie tu nie było)

gra bardzo wciagajacaaaa ale radze uwazac bo mnie tam okradli , mialem 2 autka i duzo kasu a pewnego dnia jak sie zalogowalem okazalo sie ze nic niemam niewiem jak to sie stalo ale niechcialo mi sie zaczynac od nowa tej gry , ale teraz moze tak z nudow zaczne pykac zaraz sie zaloguje na nowo a ktos w to gra ???

Bratek, nikt cię nie okradł po prostu ze względu na różne oszustwa autorzy postanowili zresetować wszystkim konta

no co za ale kij teraz jestem wzbogacony o doswiatczenie i moge zaczynac na nowo a ty widynek w to cykasz moze jakis klub zalozymy i bedziemy wymiatac

ja już dawno nie grałem (jeszcze przed resetem skończyłem), ale moglibiśmy spróbować... szłeps też gra(ł)

ja sie zaraz zarejestroje i zaczne cykac , mozna by jakis team zalozyc

jak zaczac gre po zalogowaniu sie?? skad skolowac pierwsze pieniadze??

musisz kupić samochód, jedyny, na jaki cię stać, to civic (kupić można w car showroom), potem dajesz race track i się ścigasz (na początku lepiej z kompem, a najlepiej "competition" - najszybciej się kasę zarabia...

o co chodzi jak zaczynam to nie mam kasy wogóle?
to jak mam sie z kimkolwiek scigac? najtanszy wyscig 50$
czym sie steruje?

wyscig nie kosztuje 50$ tylko tyle za niego dostajesz... tak mi sie wydaje

hmm wytlumaczyc to bardzo trudno ale pokrotce oco chodzi , gra sie tylko kursorem i myszkom wiec tak strzala do gory to bieg do gory a strzala w dul to biek w dul potem tym zielonym suwakiem dajesz gazu , musisz sie ustawic na tym zielonym polu zeby sie scigac , musisz tak ruszyc zeby nizamielic ale tak zeby bylo wmiare szybko zboku masz czas rekacji a na koncu masz koncowy czas, na poczatku ustawiasz ten czas koncowy jesli go przekroszycz to pokaze sie napis berkaaut czy co cos takiego jesli sie zmiescisz i wygrasz z przeciwnikiem to zgarniasz kase , na poczatku najlepiej liczyc nato ze przeciwnik przekroczy czas wtedy ty automatycznie zgarniasz kase

scigajcie sie z tym czarnym ona najczesciej przekracza czas i zgarniacie kase , proste , a jak macie troche grosza to kupcie sobie jakis bajer do silnika , pamietajcie tez o naprawie silnika i wymianie oleju

No panowie jest zalozony klub Fiat & Furious prosze sie przylanczac , bedzie mozna wymieniac sie kasa jesli ktos jej potrzebuje

jak proponujecie sprzegło ustawic?? i co dokladnie daje jego regulacja??

Ja juz sciagam

Dlaczego mi wywala ERROR jak wpisze swój e-mail zeby dostac hasło??

Juz sie uporałem..gra jest super Blady dlaczego nie scigałeś sie?

Jak nie jak tak , tylko troche później , ale pokonałem Cię mam już 190 kucyków więc
Nie moge opanować ruszania , nie umiem zejść poniżej 1 sekundy , może ktoś ma jakieś cenne wskazówki

Panowie czemu nikt do klubu sie niewpisuje Blady musisz wyczuc kiedy ruszyc kwestia treningu ja zawsze sobie odliczam sekundy od pierwszej lampki i ruszam potem od tego wzoru ale to kwestia wyczucia , zycze powodzenia i zapraszam do klubu bedzie mozna pozyczyc kase na rozbudowe auta aha nazwa klubu to Fiat & Furious widynek juz sie zapisal

pseudo NAZIK to ja!!