[S] silnik 903 od fiata 127 i flansza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, silniczek kompletny ze wszystkim +jakieś tam szpargały, silnik jest od pusiaka MCQUEENA, był rozkręcany i jest wszystko ok, odbiór raczej osobisty na terenie Łodzi lub w Piątku (geom. śr. Polski jakby co ), chyba że ktoś sobie załatwi kuriera, cena taka jaką dałem 250
Także do sprzedania flansza aluminiowa od Żurawia, jest trochę wycięta ale pełnowartościowa, jak widzicie pod silnik 903, za nówkę jest 200, więc powiedzmy 180
Image Hosted by ImageShack.us

a wiadomo jak to chodzi? dymi? olej bierze? ja szukam takiego silnika właśnie ale napewno nie kota w worku. Jak kupowałeś go to pewnie coś powinieneś o jego stanie wiedzieć.
Flansza też mnie interesuje ona jak widzę nie ma otworów a pasuje do 09 jak i po odwróceniu do 1.1/1.2? tak?

[ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2008-05-05 08:37:39 ]

no otworów nie ma, ma tylko wgłębienie na taką płytkę ze śrubami od strony silnika, silnik jest ok, nie bierze oleju
silnik jest ok, nie bierze oleju, nie dymi, chodzi normalnie jak na silnik przystało, zresztą kręcił się wcześniej w pusiaku MCQUEENA, który go rozkręcił wymienił wszystkie uszczelki i przejechał może na nim chyba ok. 1tys. km, jest ok, ja go nie odpalałem, jest czyściutki jak widać

silnik jest ok.

ja odpuszczam, kupuję wtryskowca

uppilne

brać kupować pieniędzy nie żałować

łup

aktualne aż do odwołania

nadal

silnik zaklepany (i prawie już sprzedany)

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2008-05-29 20:04:16 ]

silnik sprzedany
flansza 150